A. Rose nuo 15 metų mosavo nuogomis krūtimis apsivijus stulpą

Nuolat erotinio pobūdžio nuotraukas savo socialinio tinklo paskyroje viešinanti Amber Rose (31 m.) nesikuklina ne tik demonstruoti nuogą kūną, bet ir kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą. Šį kartą pramogų pasaulio žvaigždė prabilo apie tai, jog pirmą kartą striptizą ji sušoko būdama 15-os.

Nuolat erotinio pobūdžio nuotraukas savo socialinio tinklo paskyroje viešinanti Amber Rose (31 m.) nesikuklina ne tik demonstruoti nuogą kūną, bet ir kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą.<br>„Instagram“ nuotr.
Nuolat erotinio pobūdžio nuotraukas savo socialinio tinklo paskyroje viešinanti Amber Rose (31 m.) nesikuklina ne tik demonstruoti nuogą kūną, bet ir kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 9:54 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 6:19 AM

Per interviu žurnalui „Cosmopolitan“ žvaigždė prisipažino, jog jos vaikystė buvo itin skurdi ir tai paskatino ją apsivyti stulpą būnant vos 15 metų.

„Buvau labai, labai jauna – tikras vaikas. Regis, tuo metu dar buvau nekalta. Staipiausi ant scenos nuogomis krūtimis ir galvojau, „dievaži, tai ne man“. Tad striptizą atidėjau vėlesniam laikui, kol sulaukiau pilnametystės“, – prisipažino buvusi K.Westo mylimoji.

Striptizą Amber šoko nuo 18 iki 25 metų ir tą laikotarpį prisimena kaip viena džiaugsmingiausių savo gyvenime.

„Tai buvo tiesiog nuostabu, šitiek linksminausi! Kartu su manimi šokusios merginos buvo labai mielos – su kai kuriomis bendraujame tebešiol.

Vyrai negalėjo liesti šokėjų. Manęs niekada seksualiai neišnaudojo... Buvau jauna, graži, ant scenos rodžiau savo grožybes ir tuo didžiavausi“, – atskleidė dėl nuogybių išgarsėjusi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024