Į paskutinę kelionę Žaną Friske palydėjo tik artimieji

Ketvirtadienį Maskvoje įvyks kovą su vėžiu pralaimėjusios dainininkės Žanos Friske laidotuvės. Jose, pranešame, dalyvaus tik patys artimiausi jai žmonės. Mat visi norėję atsisveikinti su žvaigžde tai galėjo padaryti anksčiau – palydėti atlikėjos į paskutinę kelionę antradienį atvyko daugiau nei 3 tūkstančiai žmonių.

Ž.Friske pašarvota „Crocus City Hall“ salėje, ant kurios scenos ne kartą koncertavusi.<br>Scanpix/RIA Novosti nuotr.
Ž.Friske pašarvota „Crocus City Hall“ salėje, ant kurios scenos ne kartą koncertavusi.<br>Scanpix/RIA Novosti nuotr.
Žana Friskė ir Dmitrijus Šepeliovas.
Žana Friskė ir Dmitrijus Šepeliovas.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 18, 2015, 10:34 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:54 PM

Tarp atvykusiųjų atsisveikinti su žvaigžde šmėž-avo ir ne vienas Rusijoje itin garsus žmogus – Andželika Agurbaš, Dmitrijus Malikovas, Igoris Nikolajevas ir kiti.

Dainininkės ir aktorės kūnas amžino poilsio atgulė Maskvos Nikolo Archangelsko kapinėse. Ketvirtadienio rytą už dainininkę buvo aukojamos šventos mišios, po kurių įvyko laidotuvės.

Maskva su Žana Friske atsisveikino jūromis gėlių ir ašarų. Moteris praėjusį pirmadienį mirė nuo vėžio, pralaimėjusi ilgą kovą su liga. Paskutinius metus dainininkė kantriai kovojo su liga, buo kalbama, kad jos sveikata taisosi. Tačiau prieš kelis mėnesius moters būklė pablogėjo, o paskutinį laiką ji buvo komos būsenos.

Prie moters karsto, aplink kurį daugybė gyvų gėlių ir degančių žvakių, visą trečiadienį budėjo jos tėvas Vladimiras. Teigiama, kad atsisveikinti su velione atlikėja į salę žmonės plūsta jau nuo pietų. Tiesa, kritikos pastarosiomis dienomis sulaukiančio Ž.Friskes vyro Dmitrijaus Šepeliovo – nematyti.

„Star Hit“ žurnalas praneša, kad dainininkė mirė birželio 14-ąją, tuo tarpu TASS informuoja, kad jos gyvybė užgeso birželio 15 dieną, apie 10 valandą.

Liepos 8 dieną dainininkei būtų sukakę 41 metai.

Prieš savaitę artimas Ž.Friske aplinkai šaltinis žurnalui „Star Hit“ patvirtino, kad jos būklė pablogėjo, tačiau itin liūdno scenarijaus nepiešė.Moteris kone metus intensyviai gydėsi anapus Atlanto, o jos kovą su ketvirtos stadijos smegenų vėžiu stebėjo visas pasaulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.