Besilaukianti Kim Kardashian parašė laišką sau į ateitį

Televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian parašė laišką į

Besilaukianti Kim Kardashian parašė sau laišką į ateitį.<br>Vidapress nuotr.
Besilaukianti Kim Kardashian parašė sau laišką į ateitį.<br>Vidapress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 4:33 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 6:02 AM

Pranešime žurnalui „Glamour“ realybės šou „Gyvenimas su Kardašianais“ (Keeping Up With The Kardashians) žvaigždė ragina save, jau 44 metų sulaukusią moterį, neprarasti kantrybės su dukra North Vest, kuriai tuo metu bus dvylika, ir primena apie būtinybę kasdien paskambinti motinai Kris Jenner.

Laiške K.Kardashian taip pat rašo apie viltis, kurias sieja su savo seserimis Khloe ir Kourtnery, puseserėmis Kendall ir Kylie Jenner, taip pat su savo pačios ateitimi.

„Brangioji Kim, kai tai skaitysi , būsi 10 metų vyresnė ir bus 2025 -ieji. Tikiuosi, kad to sulauksi. Kalbant apie tavo kūną, prisimink, kad privalai būti sau maloni ir džiaugtis dabartine išvaizda, nes neini jaunyn“, – parašė ji.

„Kadangi North dabar jau dvylika, tikiuosi, kad prieš paauglystę žmonės daug išgyvena. Žinau, kad vidurinė mokykla yra tikrai kietas dalykas, bet neužmiršk, kad turi turėti daug kantrybės!... Tikiu, kad tu (aš) vis dar būsi(-u) formų karalienė. Tegul mokslas išranda paslaptingas ir skanias žalias sultis, kad tu (aš) visada išsaugotum (-čiau) įdegį... Skambink mamai kiekvieną dieną. Tikiuosi, kad mes vis dar daug atostogaujame kartu su šeima“, – apie lūkesčius pasakojo K.Kardashian.

Savo laišką ji baigė taip: „Ar tu (aš) vis dar filmuojiesi(-iuosi) „Gyvenime su Kardašianais“? Ar tu (aš) vis dar dailini (-u) savo svajonių namus? Ar asmenukės vis dar madoje?... Jeigu neperžengsi vieno milijardo sekėjų ribos tinkle „Instagram“, būsiu labai tavimi nusivylusi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen