Kate Mara ir Jamie Bellas toliau kursto gandus, kad jiedu pora

Filmo „Fantastiškas ketvertas“ (Fantastic Four) žvaigždės Kate Mara ir

Katie Mara ir Jamie Bellas.<br>ViDA Press nuotr.
Katie Mara ir Jamie Bellas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2015, 9:00 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 8:08 PM

Pirmą kartą apie aktorius jungiantį ryšį pradėta kalbėti šią gegužę, kai jiedu buvo pirmą kartą pastebėti susikibę už rankų po vieno renginio vykusiame vakarėlyje Niujorke. Nors kol kas porelė šių pranešimų nekomentavo, ji daugiau nebeslepia susižavėjimo vienas kitu.

32 metų K.Mara ir 29 metų J.Bellas buvo nufotografuoti praėjusį ketvirtadienį, kai apsirengę maudymosi kostiumais ir apsikabinę viena kitą jiedu vaikščiojo paplūdimiu, vedžiodami brito aktoriaus Bostono terjerą.

Juos matęs asmuo svetainei People.com sakė: „Jie 100 procentų atrodė kaip tikra pora. Jie visą laiką ėjo apsikabinę ir atrodė labai įsimylėję“.

Anksčiau K.Mara su pertraukomis ketverius metus susitikinėjo su kitu britu, kolega aktoriumi Maxu Minghella, tačiau pernai jų romanas nutrūko. J.Bellas taip pat pernai išsiskyrė su savo žmona ir dvejų metukų sūnaus motina aktore Evan Rachel Wood, su kuria santuokoje išgyveno mažiau nei dvejus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.