Johno Legendo žmona Chrissy Teigen laukiasi pirmagimio

36 metų J.Legendas ir Ch.Teigen susituokė 2013-aisiais.

Dainininko Johno Legendo žmona Chrissy Teigen laukiasi pirmagimio.<br>Scanpix nuotr.
Dainininko Johno Legendo žmona Chrissy Teigen laukiasi pirmagimio.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 13, 2015, 10:10 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 11:01 AM

Žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio mergina džiugią žinią apie savo nėštumą Instagram.com paskelbė pirmadienį, praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai atskleidė, kad jai nesiseka pastoti.

Įkėlusi nuotrauką, kurioje J.Legendas meiliai liečia jos pilvą, Ch.Teigen parašė: „Aš su Johnu esame laimingi galėdami paskelbti, kad laukiamės. Kaip daugelis jūsų žino, jau kurį laiką stengėmės susilaukti vaikelio. Nebuvo lengva, bet mes nenuleidome rankų, nes labai nekantravome susilaukti savo pirmojo vaiko ir padidinti mūsų šeimą“.

„Esame nepaprastai laimingi, kad tai pagaliau vyksta. Ačiū jums visiems už meilę ir gerus palinkėjimus. Nekantrauju liesti savo pilvuką!“

29 metų Ch.Teigen praėjusį mėnesį pokalbių laidoje „FABLife“, kurios viena vedėjų ji yra, atvirai papasakojo apie tai, kad nepaisant pastangų jai nesiseka pastoti.

„Pasakysiu atvirai, aš su Johnu turime problemą. Būtume turėję vaikų prieš penkerius, šešerius metus, jei tik tai būtų nutikę. Bet, velniai griebtų, procesas vyko!“

Ch.Teigen tai sakė kitai „FABLife“ vedėjai Tyrai Banks (Tairai Banks), kuri taip pat prisipažino mėginanti susilaukti vaikelio. Manekenės pokalbio metu taip pat pasidalijo sunkia patirtimi apie dirbtinį apvaisinimą.

36 metų J.Legendas ir Ch.Teigen susituokė 2013-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.