K. Kardashian apie merdėjantį buvusįjį: „Mano širdis sudaužyta“

Buvęs NBA čempionas Lamaras Odomas viešnamyje rastas be sąmonės. Šiuo metu vyras yra kritinės būklės. Teigiama, kad Lamaras buvo įklimpęs į narkotikus. Jis – buvęs žvaigždės Khloe Kardashian sutuoktinis, su kuriuo moteris išsiskyrė prieš dvejus metus.

Khloe Kardashian nerimauja dėl savo buvusio vyro.<br>ViDa Press nuotr.
Khloe Kardashian nerimauja dėl savo buvusio vyro.<br>ViDa Press nuotr.
Khloe Kardashian nerimauja dėl savo buvusio vyro.<br>ViDa Press nuotr.
Khloe Kardashian nerimauja dėl savo buvusio vyro.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-10-14 11:22, atnaujinta 2017-10-10 04:01

Tuomet skyrybos įvyko Khloe sprendimu. Ji įtarė, kad jos vyras ją apgaudinėja net su dviem moterimis. Žvaigždė taip pat kaltino vyrą vartojant narkotikus. Krepšininkas tokių kalbų nekomentavo.

Tačiau sužinojusi apie siaubingą žinią, moteris paskendo liūdesyje. Pasak vieno artimo šaltinio, Khloe dabar neįmanoma nuraminti, ji jau išskrido į Nevadą, kur gydomas L.Odomas.

„Ji sukrėsta, jos širdis sudaužyta. Ji visada dėl jo nerimavo, bet dabar ypač“, – sakė jis.

Taip pat šaltinis patvirtino faktą, jog K.Kardashian su mama Kris Jenner itin domisi Lamaru Odomu ir vakare ketina skristi į Las Vegasą.

Neseniai Khloe vienam internetiniam portalui sakė, kad Lamaras visada bus jos gyvenimo dalis.

„Jis buvo mano vyras. Nors už jo ištekėjusi buvau tarsi dvi sekundes, tačiau jis man svarbus“, – anksčiau yra sakiusi K.Kardashian.

Po skyrybų L.Odomas siekė Khloe susigrąžinti: buvo nupirkęs jai dovaną už 100 tūkst. dolerių. Tačiau Khloe širdies pranešimai apie tokią brangią dovaną tuomet nesuminkštino.

Kol kas pati Khloe oficialių pareiškimų nepaskelbė. Tuo tarpu Lamaro tėvas desperatiškai bando susisiekti su K.Kardashian, tikėdamasis iš jos sužinoti ką nors daugiau nei iš gydytojų. Vyras netiki, kad nelaimė buvo atsitiktinė.

„Kažkas apsvaigino mano sūnų. Negali būti, kad jis linksmintųsi taip beprotiškai. Tai neįmanoma, – L.Odomo tėvas sakė hollywoodlife.com. – Aš žinojau, kad kažkas negerai, nes bandžiau jam prisiskambinti visą dieną, o Lamaras neatsakė. Šiuo metu esu sugniuždytas – tai tokia nesąmonė! Ką aš galiu padaryti? Jis mano sūnus. Man labai skaudu. Meldžiuosi, kad jis išsikapstytų. Jei Khloe ką nors žino apie šią nelaimę, tegul ji man paskambina. Mes visi mylime Lamarą ir norime, kad jis išgyventų“.

Visą istoriją apie L.Odomo nelaimę skaitykite čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.