J. Bieberis apakęs – gerbėjai jo intymiai vietai davė vardą

Popmuzikos žvaigždės Justino Bieberio intymią vietą gerbėjai

J.Bieberis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Bieberis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Bieberis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Bieberis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Bieberis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Bieberis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-10-19 16:18, atnaujinta 2017-10-09 03:22

Anksčiau šį mėnesį internete buvo pasirodę apsinuoginusio 21 metų atlikėjo nuotraukos, darytos be jo žinios, kai jis atostogavo Bora Bora saloje.

Viena jų, kurioje J.Bieberis įamžintas visu ūgiu, greitai sulaukė gerbėjų komentarų apie jo vyriškumą, kuris komentaruose dar gavo ir vardą.

„Tai daro gerbėjai. Jie jį vadina Džeriu“, – nusijuokė Justinas, kai radijo laidos „Zach Sang & The Gang“ vedėjas jo paklausė, ar jis kaip nors ypatingai vadina savo daikčiuką.

Dainos „What Do You Mean?“ atlikėjas dabar smagiai pasijuokė iš šio nuotykio, tačiau prisipažino, kad anksčiau buvo pasijutęs nejaukiai, jog gerbėjai negerbia jo privatumo.

Nors jis norėtų, kad tos nuotraukos niekada nebūtų atsiradusios, tačiau nemano, kad jos buvo per daug „siaubingos“.

„Aš vis dar noriu kai ką pasilikti sau, suprantate? – sakė jis. – Pasijutau, lyg būtų truputį pažeista mano teisė į privatumą. Kai pirmą kartą apie tai sužinojau, man vos nesustojo širdis“.

Netrukus po šių nuotraukų pasirodymo internete kritikos sulaukė J.Bieberio tėvas Jeremy, pabandęs pajuokauti iš savo sūnaus sudėjimo. Aktorė ir atlikėja Bette Midler užsipuolė tėvą dėl to, kad jis neva pernelyg didžiuojasi savo sūnaus anatomija. Pats Justinas sako, kad būtent tėvo komentarai padėjo jam pažvelgti į šią situaciją iš kitos pusės ir kiek nusiraminti.

„Man tai pasirodė juokinga. „Ir kuo gi tu maitini tą daiktą“, paklausė tėvas, – kalbėjo Justinas. – Tai labai panašu į jį. Kai sužinojau, kad žmonės jo už tai pradėjo nekęsti, negalėjau patikėti: gal jūs juokaujate? Koks gi tėvas galėtų tuo didžiuotis? Jis gi nesako to 11 metų berniukui. Man 21-eri“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.