Kardashianų seserys uždainavo, o Caitlyn Jenner – apsinuogino

Kardashianų klano seserys savo motinos Kris Jenner 60 metų jubiliejaus proga įrašė dainą ir nufilmavo vaizdo klipą.

Stop kadras.
Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2015, 1:20 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 12:44 AM

Jį Kris dukros parodė per gimtadienio vakarėlį penktadienio vakarą. Iki pat vėlyvo pirmadienio vakaro vaizdo klipas buvo laikytas paslaptyje, kol Kim Kardashian savo feisbuko paskyroje pasidalijo klipo ištrauka.

Nuotaikingas vaizdo klipas buvo nufilmuotas sporto salėje ir automobilyje. Viso klipo metu skamba pačių Kardashianų seserų dainuojamas muzikinis sveikinimas. Sveikinimus Kris siuntė jos garsūs bičiuliai, tarp kurių ir dainininkė Katy Perry, ir mados pasaulio lyderiai.

K.Jenner pasveikino ir jos buvęs sutuoktinis, šiemet lytį pasikeitęs ir tapęs Caitlyn Jenner. Ji savo sveikinimo dalį nufilmavo gulėdama vonioje, pilnoje muilo putų.

Visą vaizdo sveikinimą pamatysite čia.

Savaime suprantama, kad iki šiol daugiau skandalais nei talentais garsėjusių moterų balsai gerokai apdirbti kompiuterinėmis programomis. Bet argi tai gali rūpėti, Kris, kuriai šis sveikinimas ir buvo skirtas? Juolab, kad šis sveikinimas – tai aliuzija į pačios Kris prieš 30 metų įrašytą gimtadienio dainą. Žodžius tuomet, beje, taip pat sukūrė K.Jenner dukros.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad K.Jenner jubiliejų atšventė ištaigingame vakarėlyje, už kurį paklojo apie 2 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.