Johnny Deppas su žmona atsiprašo dėl šunyčių

„Turi būti saugoma“

Jonny Deppas ir žmona Amber.<br>Scanpix nuotr.
Jonny Deppas ir žmona Amber.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2016, 4:18 PM, atnaujinta May 28, 2017, 12:10 PM

Šiuo atsiprašymu ir baigėsi byla, kuri buvo praminta „karu su terjerais“.

Ši byla viso pasaulio žiniasklaidos dėmesį patraukė pernai gegužę, kai Australijos žemės ūkio ministras Barnaby Joyce'as pagrasino, jog Jorkšyro terjerai Pistol ir Boo bus užmigdyti, jei „neišsinešdins atgal į Jungtines Valstijas“.

Atsiprašymas buvo parodytas teisme, kur A.Heard išvengė teistumo pripažinusi savo kaltę dėl imigracijos formų klastojimo atsivežant tuos šunis į Australiją. Šiame žemyne J.Deppas tuo metu filmavosi naujoje kino sagos „Karibų piratai“ dalyje „Karibų piratai. Negyvėliai nekalba“ (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales).

Keistame vaizdo klipe, kuris primena socialinę reklamą, Holivudo pora akcentuoja, kaip svarbu laikytis griežtų šios šalies biosaugumo įstatymų, o J.Deppas rimtu veidu dar priduria, kad australai yra „tokie pat unikalūs“ kaip ir jų laukinė gamta.

„Australija yra nuostabi sala su unikalių augalų, gyvūnų ir žmonių lobiu“, – sako A.Heard.

„Turi būti saugoma“

„Tai turi būti saugoma“, – rimtai pareiškia J.Deppas.

„Australijoje nėra daugelio kenkėjų ir ligų, kurios paplitusios kitur pasaulyje. Štai kodėl Australija turi turėti tokius griežtus biosaugumo įstatymus“, – sako jo žmona.

„O australai yra tokie pat unikalūs, ir šilti, ir tiesūs. Jei negerbi Australijos įstatymų, sulauksi tvirto žodis“, – priduria J.Deppas, tikriausiai turėdamas omenyje ministro grasinimą.

A.Heard išreiškia „gailėjimąsi“ dėl šios bylos ir tai yra vienas iš daugelio nenatūraliai nuskambėjusių momentų, sukėlusių juoką socialinėje žiniasklaidoje, kurioje šis klipas buvo lyginamas su įkaito prašymais ar Šiaurės Korėjos stiliaus propaganda.

„Aš tikrai gailiuosi, kad Pistol and Boo nebuvo deklaruoti“, – sako 29 metų A.Heard.

Du rimtesnius kaltinimus jai – dėl nelegalaus Jorkšyro terjerų įvežimo – pirmadienį teismas Aukso Krante Kvynslande panaikino.

Tačiau ji pripažino kaltę dėl trečio kaltinimo – klaidingo dokumento pateikimo nedeklaruojant tų gyvūnų savo atvykimo kortoje.

Jai mėnesiui buvo skirtas 1 000 Australijos dolerių (672 eurų) užstatas, susietas su geru elgesiu.

Dėl nesusipratimo ji kaltino J.Deppo darbuotojus ir sakė, kad jie turėjo pasirūpinti visais būtinais dokumentais.

Jos advokatas Jeremy Kirkas sakė: „Tai buvo baisi, baisi klaida. Nebuvo jokio bandymo apgauti“.

B.Joyce'as, kuris taip pat yra vicepremjeras, reporteriams sakė, kad pora bendravo su Žemės ūkio departamentu dėl atsiprašymo nufilmavimo.

„Nemanau, kad tai dalykas, kurį jie savo noru būtų norėję padaryti“, – sakė jis.

Klipas greit išplito socialinėje žinaisklaidoje.

„Ar galim pakalbėti apie tai, kad Johnny Deppas ir Amber Heard atrodo taip, tarsi Australijos vyriausybė laikytų juos įkaitais?“, – „Twitter“ parašė „Lewis J. Abbey“.

Į Sautporto magistrato teismą pora atvažiavo juodu limuzinu. Pro žiniasklaidos atstovų būrį juos pravedė prižiūrėtojai, o šalininkai tuo tarpu šaukė „Varyk, Johnny“ ir „Mes jus mylim“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.