Bradas Pittas įsimylėjo, Angeliną Jolie gina jos buvęs vyras

Aktorių Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybų istorijoje vis atsiranda naujų faktų.

Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Buvęs A.Jolie vyras B.B.Thorntonas.<br>Scanpix nuotr.
Buvęs A.Jolie vyras B.B.Thorntonas.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>Scanpix nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Bradas Pittas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 16, 2016, 4:03 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:10 PM

Naujausias – kad B.Pittas, nors murkdosi nemalonioje istorijoje, jau mėnesį yra ne vienas. Kalbama, kad jo nauja simpatija – ne ką mažiau garsi aktorė nei pati A.Jolie.

„Patikėkite, jie itin vienas kitą įsimylėję“, – užsienio žiniasklaidoje cituojamas neįvardintas šaltinis.

Pasklidusį gandą pasigavo poros gerbėjai ir nekentėjai, abi stovyklos daro išvadą, kad taip visai galėtų būti, nes kažkodėl pastaruoju metu B.Pittas itin gerai atrodo.

Prabilo ir buvęs A.Jolie vyras aktorius bei scenaristas Billy Bobas Thorntonas. Jis viešai pajuokavo, kad su B.Pittu jie labai gerai atrodytų kokioje nors kino juostoje.

„Galėtume suvaidinti karštus pietų kraštų vaikinus, – sakė B.B.Thorntonas. – Kol kas neturiu konkrečios idėjos, bet ką gali žinoti – visko gali būti“.

Vyras pabrėžė, kad jo pasisakymo nereikia priimti kaip nukreipto prieš A.Jolie. Pasak jo, Angelina yra nuostabus žmogus.

„Ji niekada manęs neišdavė, niekada. Angelina – viena gražiausių ir sėkmingiausių planetos moterų“, – tikino B.B.Thorntonas.

Pora išsiskyrė 2003-iaisiais po trejų metų santuokos.

Garsių aktorių istorijoje nutiko ir kai kas konkretesnio. Amerikiečių portalas „Radaronline“ gavo piloto ir lėktuvų valdymo tarnybos pokalbį, kuris vyko tuomet, kai skrido Angelinos ir Brado šeima. Būtent po šio skrydžio A.Jolie apkaltino B.Pittą žiauriai elgusis su vaikais ir padavė skyrybų prašymą.

Sprendžiant iš piloto ir dispečerio pokalbio, lėktuve nebuvo jokio konflikto. Tik tiek, kad garsioji šeimyna buvo šiek tiek išsigandusi dėl lėktuvo turbulencijos. Vadinasi, vienintelė svarbi skyrybų priežastis kaip ir neegzistuoja, Angelina neva tiesiog be reikalo apkaltino savo sutuoktinį, norėdama rūpintis vaikais viena.

Neva vykusio konflikto lėktuve smulkmenos paviešintos būtent A.Jolie atstovų rūpesčiu. Teigiama, kad B.Pittas buvo išgėręs ir trenkė vyriausiajam sūnui Maddoxui, kuris stengėsi sutaikyti besiriejančius tėvus. Tačiau per porą mėnesių įtarimai dėl grubaus elgesio nepasitvirtino ir B.Pittas gali matytis su vaikais.

Pora kartu gyveno nuo 2004-ųjų ir augina šešis vaikus: 15-metį Maddoxą, 12-metį Paxą, 11-metę Zaharą, 10-metę Shiloh ir aštuonmečius dvynius Knoxą bei Vivienne.

Iki šiol jie svaidosi ketinimais vienas kitą sužlugdyti. A.Jolie neva ketinanti buvusį sutuoktinį sunaikinti teisme, o šis savo ruožtu laiko paslėpęs tokį garso įrašą, kurį paviešinus A.Jolie kaip aktorės ir aktyvios visuomenės veikėjos įvaizdis žlugtų ir net greičiausiai ji netektų teisės į vaikų globą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.