Madonna susiruošė įsivaikinti dar du afrikiečius

Popmuzikos superžvaigždė Madonna (58 m.) jau užpildė reikiamus dokumentus, siekdama įsivaikinti dar du vaikus iš Afrikoje esančios šalies Malavio. Šalies sostinėje Lilongwe garsenybė trečiadienį dalyvavo teismo posėdyje.

Madonna savo jau įsivaikintus malaviečius Davidą ir Mercy kartą buvo atsivežusi aplankyti tėvynę.<br>„Scanpix“ nuotr.
Madonna savo jau įsivaikintus malaviečius Davidą ir Mercy kartą buvo atsivežusi aplankyti tėvynę.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2017, 6:26 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 11:24 AM

Teisėjų komanda turi nuspręsti ar leisti pasaulinei žvaigždei auginti dar du mažamečius vaikus.

Remiantis vietinės žiniasklaidos žiniomis, Madonna į Malavį atvyko privačiu lėktuvu su palyda, o prieš pasirodydama teisme, dar spėjo apsilankyti išsinuomotame privačiame namelyje-apartamentuose.

Superžvaigždė buvo pastebėta įeinanti į teismo rūmus, o vėliau pastebėta rankose laikanti mažą vaiką, kuris tikėtina taps vienu iš jos globotinių. Na o viena iš Madonnos palydovių užfiksuota rankose laikanti kitą vaikelį.

Malavyje Madonna jau lankėsi praėjusiais metais – tai buvo jos pirmasis kartas per kelerius metus šalyje. Su šia Afrikos valstybe dainininkė jau buvo įsivėlusi į konfliktą dėl savo ankstesnių įsivaikinimų.

Buvusio šalies prezidento Joyce'o Banda vyriausybė iš žvaigždės net atėmė ypatingai svarbios personos statusą 2013 metais. Madonna buvo apkaltinta dėl savo netašyto elgesio ir nedėkingumo. Dar įdomiau, tuometinis prezidentas aiškino, kad dainininkė dėl ankstesnių dviejų vaikų įsivaikinimo nori tik būti garbinama šios šalies.

Tačiau vėliau reikalai pasisuko vėl kita linkme. J.Bandai 2014 metais pralaimėjus rinkimus ir į valdžią atėjus naujam prezidentui Peteriui Mutharakai, geri santykiai su Madonna buvo atstatyti.

„Mano vyriausybė visada buvo dėkinga dėl Madonnos aistros mūsų valstybei“, – tuomet kalbėjo naujasis prezidentas. Taigi dainininkei vėl buvo suteiktos galimybės drąsiai pasirodyti šalyje ir įteikti dar vieną prašymą dėl įsivaikinimo.

Madonna sprendimo dėl teisės įsivaikinti turės laukti apie savaitę laiko.

2008-aisiais ekscentriškoji žvaigždė Malavyje įsivaikino dabar jau 11-metį Davidą Banda ir dabar 10-metę Mercy Jamesą.

Dar 2006-aisiais dainininkė šalyje įkūrė paramos forndą „Raising Malawi“, kuris skirtas paremti skurde gyvenančius ir pažeidžiamus Pietų Afrikos vaikus.

Praėjusią liepą Madonna su šeima aplankė šią Afrikos valstybę, kad savo akimis išvystų, kaip progresuoja jos remiamas medicinos centras Blantyre'o mieste. Tuomet ji, žinoma, atsivežė ir savo jau auginamus malaviečius vaikus.

Šeima susitiko ir su sūnaus Davido tėvu fermeriu Yohane Banda, kuris anksčiau yra pareiškęs, kad vaikas verčiau gyventų Afrikoje nei su Madonna. Bet vėliau vyras persigalvojo – patvirtino, kad susitaikė su garsenybe, po to, kai ji atsivežė ir parodė jau paaugusį sūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.