Kembridžo kunigaikštienė Catherine prabilo apie sunkumus tapus mama

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (35 m.) išreiškė pagarbą visiems, kurie akimirksniu reagavo į trečiadienį Londone įvykdytą teroro išpuolį.

Kembridžo kunigaikštienė Catherine.<br>ViDA Press nuotr.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.<br>ViDA Press nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Catherine su vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Catherine su vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine su vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine su vaikais.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 23, 2017, 4:17 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 9:27 AM

Per viešą kalbą renginyje Catherine sakė: „Prieš pradėdama suprantu, kaip visi jūs norėtumėte prisidėti prie manęs, kad visi kartu nusiųstume savo tikėjimą ir maldas tiems, kurie vakar nukentėjo per teroro išpuolį. Tai siaubingas įvykis Vestminsteryje. Visuomet pirmiausia pagalvosime apie savo šeimas, o šiandien čia to ir susirinkome.“

Karališkųjų rūmų atstovė kalbėjo apie gimdyvių psichinės sveikatos problemas ir pogimdyvinę depresiją. Ji taip pat pripažino, kad jai taip pat kartais sunku būti mama, nors aplink sukiojasi daugybė auklių ir namų tvarkytojų. Tokiu pareiškimu kunigaikštienė Catherine siekė, kad visos suvoktų, jog socialinis statusas nelemia motinų užklumpančių problemų.

„Tapti mama – nuostabiausia patirtis, kokia tik gali būti gyvenime. Vis dėlto kartais tai tampa tikru iššūkiu. Netgi man, nors aš sulaukiu begalinės pagalbos. O dauguma moterų juk to neturi. Niekas nė vienos iš anksto neparuošia ir niekada nežinome, ko tikėtis pagimdžius vaiką. Kol netampi mama, negali suvokti, ką tai reiškia. Tai komplektas emocijų: džiaugsmo, nuovargio, begalinės meilės, rūpestingumo, ir visa tai susipina.

Tavo pačios suvokimas ir požiūris pasikeičia vos per naktį. Net jei iki šiol galvojai apie save kaip apie asmenybę, tapus mama mintys apie vaiką tampa prioritetu. Nėra jokios taisyklių knygos, niekada nežinai, kas blogai, o kas – gerai. Tiesiog jauti, kaip turi elgtis tam tikrose situacijose. Ateina kitoks suvokimas, kaip rūpintis šeima“, – toliau kalbėjo kunigaikštienė Catherine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.