Sukritikuotas naujas JAV pirmosios ponios Melanios Trump portretas

[[ge:lrytas:lrytas:565437]]

Melanios Trump portretas.
Melanios Trump portretas.
Melanios Trump portretas.
Melanios Trump portretas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 4, 2017, 2:20 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 5:58 PM

M.Trump yra nufotografuota iki pusės, stovinti sukryžiavusi ant krūtinės rankas. Ji vilki juodą švarką, po kaklu parištas juodas puošnus kaspinas, ant kairiosios rankos žėri labai didelis deimantas, o ant dešiniosios – kuklesni briliantai.

Belgijoje gimusios fotografės Regine Mahaux, kuri ir anksčiau dirbo su Trumpų šeima, darytoje nuotraukoje pirmoji ponia truputį šypsosi, veidas atrodo tobulas.

„Man garbė tarnauti su pirmosios ponios vaidmeniu ir nekantrauju ateinančius metus dirbti Amerikos žmonių naudai“, – sakoma trumpame M.Trump pareiškime, paskelbtame drauge su nuotrauka.

Nors kai kurie komentatoriai aikčiojo, kad pirmoji ponia yra „neapsakomai graži“ ir „puiki“, kiti šaipėsi iš retušavimo, o foną – langą Baltuosiuose rūmuose – lygino su 10-ojo dešimtmečio mokykliniais portretais.

Kitiems kritikams užkliuvo Baltųjų rūmų pareiškimo eilutė, kad portretas buvo padarytas „naujojoje rezidencijoje Baltuosiuose rūmuose“.

Nors visos kitos šiuolaikinės pirmosios ponios atlydėdavo savo vyrus į Vašingtoną, 46 metų M.Trump liko gyventi savo prabangiuose apartamentuose Manhatane ir nedažnai rodosi viešumoje.

M.Trump yra sakiusi, kad liks Niujorke, kol sūnus Barronas baigs mokslo metus.

Tai ne pirmas kartas, kai JAV pirmosios ponios portretas įvertinamas prieštaringai. Michelle Obama buvo kritikuojama už pirmajam oficialiam portretui 2009 metais pasirinktą suknelę be rankovių: kai kas sakė, kad nuogos rankos atrodė pernelyg kasdieniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.