Aktorė Julia Louis-Dreyfus susirgo krūties vėžiu

Amerikiečių aktorė Julia Louis-Dreyfus pranešė, kad serga krūties vėžiu. 56 metų moteris šią žinią pranešė socialiniame tinkle „Twitter“, kur jos paskyrą seka apie 750 tūkst. gerbėjų. Ji pasidalijo spausdinto teksto nuotrauka, kurioje rašoma: „Kas aštunta moteris suserga krūties vėžiu. Šiandien tai nutiko man.“

 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
 Julia Louis-Dreyfus.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 1:58 PM

„Gera žinia, kad turiu pačią nuostabiausią palaikančių ir rūpestingų draugų grupę bei puikų savo sveikatos draudimą. Tačiau bloga žinia, kad ne visoms moterims taip pasisekė – taigi kovokime su bet kokiu vėžiu ir paverskime visuotinę sveikatos apsaugą realybe“, – rašė ji.

Minėta nuotrauka aktorė pasidalijo su prierašu „Tik kai pagalvojai...“

J.Louis-Dreyfus drauge su aktoriumi Bradu Hallu turi dvi atžalas.

Ši žinia pasirodė praėjus kiek mažiau nei dviem savaitėms po „Emmy“ apdovanojimų ceremonijos, per kurią serialo „Viceprezidentė“ (Veep) žvaigždė laimėjo šeštą iš eilės geriausios komedijų aktorės kategorijos apdovanojimą.

Praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje situacijų komedijoje „Zeinfildas“ (Seinfeld) išgarsėjusi J.Louis-Dreyfus gimė Niujorke ir turi prancūziškų šaknų. Ji yra viena populiariausių ir įtakingiausių JAV komedijų aktorių.

Televizijos HBO politinės satyros seriale „Viceprezidentė“ ji vaidina prezidento pareigas perimančią viceprezidentę, kurios komanda nuolat įsivelia į nemalonias situacijas ir daro daug klaidų. J.Louis-Dreyfus prodiusuojama „Viceprezidentė“ turi tris „Emmy“ statulėles už geriausią komedinį serialą.

Aktorė taip pat turi apdovanojimų už vaidmenis serialuose „Nauji senosios Kristinos nuotykiai“ (The New Adventures Of Old Christine) bei „Zeinfildas“. Jos vaidmuo pastarajame seriale taip pat buvo įvertintas „Auksinio gaublio“ statulėle.

Pastarieji metai J.Louis-Dreyfus buvo gana sudėtingi. 2016-aisiais, atsiimdama savo „Emmy“ apdovanojimą, savo ji paskyrė jį vos dviem dienomis anksčiau mirusiam tėvui.

„Labai džiaugiuosi, kad jam patiko „Viceprezidentė“, – sakė ji atsiimdama statulėlę. – Nes jo nuomonė visada būdavo svarbi.“

Neseniai HBO paskelbė, kad 7-asis „Viceprezidentės“ sezonas, pasirodysiantis kitąmet, bus jau paskutinis.

Į aktorės žinutę sureagavo ir paramą jai išreiškė buvęs JAV viceprezidentas Joe Bidenas.

„Mes, viceprezidentai, laikomės kartu. Jill ir aš, ir visi Bidenai, esame su tavimi, Julia“, – parašė J.Bidenas, paminėdamas tviterio žinutėje savo sutuoktinę.

Jis taip pat pasidalijo kadru iš vieno komiško vaizdo įrašo, kuriame jis ir J.Louis-Dreyfus buvo užfiksuoti per 2014 metų Baltųjų rūmų korespondentų asociacijos (WHCA) vakarienę.

„Taip, laikomės. Ir aš jus visus myliu“, – atsakė jam aktorė tviteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.