Princas Harry sugniuždytas: paparacai pražudė princesę Dianą, dabar griauna vestuves

Populiarios laidos „Labas rytas, Britanija“ vedėjas ir žurnalistas Piersas Morganas (53 m.) parašė viešą pranešimą apie prieš pat karališkąsias vestuves susiklosčiusią nepavydėtiną situaciją.

 Princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Žurnalistas Piersas Morganas.<br> Scanpix nuotr.
 Žurnalistas Piersas Morganas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-05-16 17:35, atnaujinta 2018-05-19 15:13

Amerikiečių aktorės Meghan Markle tėvas Thomas parsidavė paparacams ir sumaišė visas būsimos idealios šventės kortas. Galiausiai, paaiškėjus tiesai, jis atsisakė dalyvauti savo dukters vestuvėse.

Pierso Morgano, atidžiai sekusio būsimų vestuvių kiekvieną žingsnį, svarstymai nepaliko abejingų.

„Praėjusią savaitę man išties buvo labai gaila Meghan tėvo Thomo. Įžūlių fotografų jis buvo prigautas internetinėje kavinėje, kurioje skaitė apie dukters ir būsimo vyro santykius. Po to ėjo matuotis kostiumo vestuvėms. Kitas fotografas prigavo jį internete naršant apie Didžiosios Britanijos rūmus.

Nepaisant savo ilgametės žurnalisto patirties, man išties suveikė žmogiškasis faktorius, kad štai – ilgai dukters nematęs tėvas, nepažįstantis būsimo šeimos nario, informacijos ieško internete... O kažkas iš to darosi pelną ir slapta jį seka. Netrukus vyras atsidūrė visuose garsiausiuose pasaulio interneto puslapiuose, kur jam negailėta nei kritikos, nei šmeižto.

Realybė juk paprasta. Po to, kai Meghan Markle susižadėjo su Harry, visų jos artimųjų gyvenimas pasikeitė kardinaliai. Taip, ji ir iki tol buvo aktorė – žinoma, matoma, garsi. Tačiau po sužadėtuvių žiniasklaida ėmė sekti ne tik jos, bet ir kiekvieną jos artimųjų žingsnį.

„Guardian“ laikraštis buvo apstulbęs, kad nuotraukos taip greitai apskriejo žiniasklaidą. „Žmonės, juk tai privatus gyvenimas!“, – žmogiškasis faktorius, matyt, suveikė ir jiems.

Bet yla išlindo iš maišo. Pats Thomas Markle parsidavė paparacams! Hm.

Paaiškėjo, kad britų fotografas Jeffas Rayneris T.Markle sumokėjo apvalią sumelę už pozavimą nuotraukoms ir tam, kad jos pasiektų kuo didesnę auditoriją. Tėvas vis dar nesuvokia, kokią galią turi žiniasklaida ir kad jei ji sugeba sukurti tokį sąmokslą, sugebės ir paviešinti smulkias detales. Ir paviešino.

Dabar tėvas nuoširdžiai lieja apmaudą už padarytas klaidas ir sako, kad nebedalyvaus karališkose vestuvėse. Įsiklausykite: tėvas atsisako dalyvauti savo dukters vestuvėse!

Kensingtono rūmai išplatino viešą pranešimą apie tai, kad Thomas Markle nebelydės dukters prie altoriaus. Netrukus prabilo ir princo Harry ir Meghan Markle draugai, kurie sako, kad pora jaučiasi sugniuždyta. Princas be paliovos kaltina save. Priminsiu keletą detalių.

Jis – jaunas ir ryžtingas vyras, kuris dar vaikystėje suvokė, kokią žalingą galią turi žiniasklaida. Jei pamiršote, jo mama – princesė Diana, žūties dieną buvo persekiojama fotografų, o, kaip skelbia šaltiniai, ant vieno jų rankų ir užgeso jos gyvybė.

Iki šiol Harry ir Williamas tiki, kad jų mama būtų gyva, jei nebūtų medžiojama žiniasklaidos pulkų, kurie sekė privatų jos gyvenimą. Ir, visko gali būti, kad jie yra teisūs.

Bet vėlgi, tu nesi prašalaitis, apie kurį kartą kitą parašo žiniasklaida. Tu esi monarchijos atstovas, kurio gyvenimą seka visas pasaulis ir tu turi atiduoti tam tikrą duoklę.

Harry ir Meghan vestuvės – vienas labiausiai akį traukiančių karališkosios šeimos įvykių. Nieko keisto, kad žiniasklaidai įdomu, kas toji išrinktoji, pavergusi princo širdį. Ypač, kai kilo tiek kalbų apie spalvingą Meghan praeitį ir asmeninį gyvenimą.

Thomas Markle vos po kelių dienų galėjo tapti įžymiausiu pasaulio tėčiu.

Prieš kelias savaites Kensingtono rūmai platino pareiškimą žiniasklaidai, kad būtų suteikta ramybė M.Markle tėvui. Jokiu būdu jo nepersekioti.

Oficialiame laiške, kuriame Harry atstovas Jasonas Knaufas skelbė, kad „ponas Markle yra persekiojamas ir prie jo priekabiaujama siekiant išprovokuoti“, buvo prašoma to nebedaryti.

Dar praėjusią savaitę buvo išplatintas kitas pranešimas, kuriame buvo rašoma, kad Meghan šeima prarado ramybę ir privatumą, todėl jaučiasi sukaustyti. Imta slapta pirkti asmenines šeimos nuotraukas ir jas nutekinti žiniasklaidai.

Bijau, kad tiesa yra tokia, jog šeima nežinojo, kaip apsaugoti savo privatumą ir tikėdamiesi ramybės, žiniasklaidai davė tai, ko jie prašė. Nežinia tik, ar čia veikė naivumas, ar godumas šlamantiems.

Visos šios klastingos, bet labai nedėkingos situacijos jau anksčiau paveikė Meghan.

Neseniai ir jos brolis Thomas jaunesnysis išplatino laišką, kuriame teigė, kad jos ir princo Harry vestuvės bus blogiausios karališkųjų vestuvių istorijoje. Jis su seserimi nebendravo bent septynerius metus, o jo praeitis tokia, kad išties nenuostabu, kodėl nutrūko bendravimas. O jis dar sugebėjo įsižeisti, kodėl sesuo nenori alkoholiko ir smurtautojo praeitimi pagarsėjusio brolio savo svarbiausioje gyvenimo šventėje.

Jei kas nors žemintų ir įžeidinėtų moterį, kurią aš noriu vesti, nesvarbu, koks tavo statusas gyvenime – durys tau užvertos.

Nepaisant to, kokie santykiai sieja Meghan ir jos tėvą, jis – jos tėvas iki gyvenimo galo. Prieš dvejus metus tėvo dienai Meghan išplatino nuotrauką iš vaikystės, kai ji – dar kūdikis, glaudėsi prie tėčio.

„Su tavo diena, tėtuk. Aš vis dar tavo mažoji mergaitė ir iki šios dienos tavo apkabinimai yra patys geriausi visame pasaulyje. Ačiū už suteiktas pamokas, skaniuosius sumuštinius ir už tą dailią, iš kartos į kartą einančią nosytę. Myliu tave“, – rašė ji.

Ir žinote, labai gaila, kad dukrą visko išmokęs tėvas, gaubęs ją meile ir rūpesčiu, pats neišmoko lojalumo ir diskretiškumo.

Dar likus kelioms dienoms iki vestuvių, žinoma, jis gali pasitaisyti ir to aš labai tikiuosi. Kitaip jis visam laikui sulaužys princo Harry pasitikėjimą ir sudaužys savo mažosios mergaitės širdį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.