Nuotaka siaubūnė atšaukė vestuves, nes svečiai atsisakė mokėti po 1000 eurų

Kiekviena nuotaka prieš vestuves patiria didžiulį stresą, ypač, jei viskas vyksta ne taip, kaip suplanuota. Kanadietė Susan nusipelnė tikro nuotakos siaubūnės vardo. Moteris atšaukė vestuves dėl to, kad svečiai atsisakė padengti vestuvių išlaidas ir vokelyje jauniesiems dovanoti po beveik tūkstantį eurų.

 Asociatyvi nuotrauka.<br> 123rf nuotr.
 Asociatyvi nuotrauka.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2018, 9:15 AM

Norėtų vestuvių kaina būtų siekusi apie 40 tūkst, eurų, kurių jaunieji savo sąskaitoje neturėjo. O svečiams atsisakius padengti išlaidas, vestuvės buvo dramatiškai atšauktos likus vos keturioms dienoms iki ceremonijos. Negana to, būsimi sutuoktiniai dar ir išsiskyrė.

Nuotaka siaubūnė pasidalijo ilgu laišku, kuriame kaltino draugus, kad šie atsisakė jai padėti surengti svajonių vestuves.

„Mieli draugai, su dideliu liūdesiu pranešu, kad vestuvių nebebus. Atsiprašau, kad tai pasakau likus vos keturioms dienoms iki ceremonijos. Deja, bet mudu su sužadėtiniu nusprendėme pasukti skirtingais keliais, taip ir neišsprendę susidariusių problemų.

Mielieji, juk aš sakiau, kad vestuvėms noriu tik pinigų vokelyje ir nieko kito. Kaip mes galime iškelti savo svajonių vestuves, jei jūs visi atsisakėte prie jų prisidėti? Juk prašėme tik po tūkstantį eurų, kai kurie jūsų sutiko mokėti ir daugiau, bet likę kiti...

Mano vyriausioji pamergė jau investavo daugiau nei 3 tūkst. eurų. Mes, žinoma, buvome jai labai dėkingi. Tačiau, kai paprašėme kiek daugiau, ji mane išdavė... Mano geriausia vaikystės draugė paprašė grąžinti pinigus ir atsisakė dalyvauti vestuvėse.

Taigi, mūsų prašymas vokelyje nešti po tūkstantį eurų buvo ne be reikalo ir juk aiškiai tai akcentavome. Tai, kokio velnio, visi atsisakėte padėti?! Aiškiai buvo parašyta, kad jei nesutiksite tiek mokėti, nebūsite kviečiami į metų vestuves ir neeilinį vakarėlį.

Mūsų meilės istorija priminė tikrą pasaką, todėl norėjome ir pasakiškų vestuvių. Žinome, kad mūsų vestuvių išlaidos būtų buvusios nemažos, tačiau todėl draugų ir šeimos prašėme pagalbos. Visa tai pradėjo aiškėti likus mėnesiui iki vestuvių. Aš buvau šoke ir negalėjau nustoti verkti. Žmonės, nesuprantu, argi jums gaila to tūkstančio ar bent kelių šimtų?

Mano sužadėtinis netgi ėmė siūlyti, kad gal skristume į Las Vegasą ir ten susituoktume... Bet man tai visiškai nepriminė pasakos. Nesuprantu, kas, po velnių, jam šovė į galvą. Kas aš jam, kokia paleistuvė? Mane ištiko panikos priepuolis...

Kai mano jau buvęs sužadėtinis išėjo, paskambinau savo vyriausiajai pamergei ir verkdama papasakojau, kas nutiko. O ką ji man atsakė? Kad to ir buvo galima tikėtis, nes iš visų reikalavau per daug. Aš tik norėjau vienai dienai pasijausti tikra Kardashian.

Jūs visi mane išdavėte ir tai padarėte pačiu skaudžiausiu būdu“, – buvo rašoma moters laiške, kurį paviešino naujienų portalas dailymail.co.uk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.