Kvaišalų liūne išvaizdą sudarkiusiai aktorei – likimo smūgis

Buvusi aktorė Danniella Westbrook (44 m.) vos prieš metus pradėjo kapstytis iš jos išvaizdą sudarkiusio kvaišalų liūno. Šįkart ji vėl sukėlė nerimo, kuomet socialiniame tinkle netikėtai užsiminė apie kovą su vėžiu, rašo mirror.co.uk.

 Danniella Westbrook.<br> Youtube.com stopkadras.
 Danniella Westbrook.<br> Youtube.com stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-23 22:33

Dabar dažnai užsienio TV laidose pasirodanti Danniella noriai pasakoja apie atrastą naują gyvenimą, tačiau ir senojo įpročiai vis dar pakiša koją. Iškalbingas užrašas „eik velniop, vežy“ sukėlė nemažai apkalbų, o jas ir pati žvaigždė dar labiau pakurstė.

„Dar turiu jėgų ir ryžto pasakyti, kad mano gyvenimo istorija baigsis tikrai ne taip. Pasiduoti – nėra geras pasirinkimas“, – rašė ji.

Moters gerbėjai netruko susirūpinti jos sveikata ir užvertė ją klausimais, ar D.Westbrook išties stojo į akistatą su vėžiu.

Dar praėjusį mėnesį Danniella vėl lankėsi reabilitacijos klinikoje, kur toliau bando atsikratyti priklausomybės kvaišalams. Moters sveikatos būklė ne juokais pablogėjo po to, kai išlipusi iš narkotikų ir alkoholio liūno ji kreipėsi į plastinės chirurgijos specialistus, kurie kiek pataisė kvaišalų sudarkytą išvaizdą. Atgavusi pasitikėjimą savimi ji vėl įniko į kvaišalus.

„Žmonės juk daro klaidų. Turiu blogą įprotį kaskart vis grįžti prie to, nuo ko bėgu labiausiai. Tai beprotiška, tačiau tai – priklausomybė“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.