Išduota Anastasijos Voločkovos mylimojo draugė atskleidė nemalonias detales apie slaptą romaną

Naujuoju balerinos Anastasijos Voločkovos (42 m.) mylimuoju tapo samdomas darbuotojas, kuris užmezgė romaną su artiste nenutraukęs senųjų santykių.

Anastasija Voločkova su naujuoju mylimuoju, kurio tapatybę slepia.<br>Instagramo nuotr.
Anastasija Voločkova su naujuoju mylimuoju, kurio tapatybę slepia.<br>Instagramo nuotr.
Šioje nuotraukoje A.Voločkovos mylimojo buvusi partnerė atpažino savo vyrą.<br>Soc. tinklų nuotr.
Šioje nuotraukoje A.Voločkovos mylimojo buvusi partnerė atpažino savo vyrą.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 5, 2018, 3:43 PM, atnaujinta Dec 5, 2018, 5:45 PM

Buvusi vyro partnerė ne tik parodė jo veidą, atskleidė darbovietę, bet ir papasakojo, kur naujai iškepta porelė, jos manymu, galėjo susipažinti, – dabar ji nori atkeršyti už išdavystę.

Skandalingoji balerina jau kelis mėnesius džiaugiasi naujų santykių pradžia. Negana to, neseniai ji pareiškė, jog nori susilaukti atžalos su naujuoju mylimuoju.

Tiesa, iki dabar niekas nežinojo, kaip atrodo garsios moters meilė, kuo jis užsiima ir kaip užsimezgė jųdviejų romanas. Kai kada A.Voločkova naująjį partnerį pavadindavo verslininku – pasirodo, realybėje viskas kiek kitaip.

Paaiškėjo, kad naujasis mylimasis – SPA salono apsaugos skyriaus viršininkas, kuris iš Čečėnijos atvyko į Rusiją užsidirbti pinigų.

Vyro tapatybę atskleidė buvusi mylimoji, kuri apie naująjį romaną sužinojo visiškai atsitiktinai.

Moteris A.Voločkovos socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje skelbiamose nuotraukose atpažino vyro asmeninius daiktus.

„Mano vyras miega su Voločkova. Aš pamačiau, kad jis susikūrė instagramo paskyrą ir sekė Voločkovos profilį. Ten aš atpažinau jo daiktus – kojines, diržą. Ji jį slepia, nerodo veido, bet aš juk savo vyrą atpažįstu.

Ji vaikšto į SPA, kuriame jis dirba apsaugos skyriaus viršininku, – štai ir susipažino. Nuotraukose jis vadinamas M – draugai į jį kreipiasi kaip į Maliką, jis čečėnas. Aš noriu jam atkeršyti – mes kartu praleidome dešimt metų.

Vėliau aš jai (A.Voločkovai. – Red.) nusiųsiu mūsų susirašinėjimą, kur jis rašo, kad manęs pasiilgo. Mes kurį laiką nesimatėme, buvome susipykę“, – pasakojo naujojo A.Voločkovos mylimojo buvusi partnerė.

Pati balerina apie savo išrinktąjį pasirodžiusios naujienos komentuoti neskuba. Tiesa, mylimojo socialinis statusas, tikėtina, netaps kliūtimi jųdviejų meilei – dar neseniai ji prasitarė, jog pagalvoja apie tai, kad norėtų su juo susilaukti kūdikio.

„Šis sprendimas yra rimtas žingsnis. Manau, kad tokiais dalykais kaip santuoka ir vaiko gimimas niekada nevalia juokauti arba daryti tai dėl viešųjų ryšių. Dievas vėliau už tai stipriai nubaus. Neseniai pagalvojau, kad jeigu mums gims kūdikis, jis bus gražiausias žmogus“, – sakė A.Voločkova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.