Kristina Orbakaitė – apie konfliktus su dukra Klaudija: „Būna, aš uždarau ją kambarėlyje“

Viena populiariausių Rusijos estrados dainininkių Kristina Orbakaitė (47 m.) turi tris atžalas – du sūnus ir dukrą.

 Kristina Orbakaitė su atžalomis (iš karės): Nikita Presniakovas, Denisas Baisarovas ir jaunėlė Klaudija Zemcova.<br>Socialinių tinklų nuotr.
 Kristina Orbakaitė su atžalomis (iš karės): Nikita Presniakovas, Denisas Baisarovas ir jaunėlė Klaudija Zemcova.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Kristinos Orbakaitės dukra Klaudija.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Kristinos Orbakaitės dukra Klaudija.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Klaudija su tėčiu Michailu Zemcovu. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Klaudija su tėčiu Michailu Zemcovu. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 10, 2018, 3:42 PM, atnaujinta Dec 10, 2018, 6:05 PM

Lietuvio Mykolo Orbako ir rusų dainininkės Alos Pugačiovos dukra prisipažino, kad su jaunėle dukra Klaudija, kurią meiliai vadina Klava, jai neretai būna sunkoka: „Tarp mūsų su ja nuolatinis dialogas.

Jeigu Miša (Michailas Zemcovas, atlikėjos vyras – red. past.) ją greitai apkabina ir bučiuoja taip pabaigdamas konfliktą, pas mus atvirkščiai – seka ilgas pokalbis ir santykių aiškinimasis.

Taip būna visose srityse – nuo suknelės pasirinkime iki pamokų ruošimo. Tuo labiau, ji – avinas, kaip mama (Ala Pugačiova – red. past.).

Mama joje mato save. Kartais Klava būna keista – ne laukinė, bet ne kaip visi vaikai. Pradžioje ji turi „nuskenuoti“ žmogų, priprasti prie jo ir tik tada pasakys „sveiki““.

Tokiais momentais K.Orbakaitė dukterį pradeda gėdyti. „Tu ką – neišauklėta?“, „Tau ne gėda“ – tokiais žodžiais artistė bando sudrausminti jaunąją paveldėtoją.

Moters nuomone, duktė turi savitą požiūrį į visus dalykus. „Ją labai sunku perkalbėti“, – pridėjo trijų atžalų mama.

K.Orbakaitė taip pat papasakojo apie vaikų auklėjimo metodus. „Būna, aš uždarau ją kambarėlyje, ji ten pagalvoja, bet po to būna kaip šilkinė“, – savo auklėjimo metodais pasidalijo moteris.

Atlikėja tikina, kad dukra vyriausiąjį brolį Nikitą tiesiog dievina, nors jis gyvena su savo žmona atskirai ir tėvų namuose pasirodo retai.

„Klava jį labai myli, ilgisi jo, visą laiką prisimena. Kai Nikita ateina, jis pradeda garsiai žaisti ir dainuoti – Klava į jį fanatiškai žiūri. Denisas labiau „savas“.

Aplink jį daug vaikų ir jis kaip „ūsuota auklė“. Jam visi patiki vaikus, jis gali su jais užsiimti, žaisti, vaikščioti po parduotuves“, – pasakojo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.