Laima Vaikulė atvėrė širdį apie užklupusią klastingą ligą ir negalėjimą susilaukti vaikų

Garsi Latvijos dainininkė Laima Vaikulė ryžosi papasakoti, kaip onkologinė liga pakeitė jos gyvenimą. 65-erių dainininkė niekada neslėpė fakto, kad ji yra fatalistė – tiki, kad kiekvienas žmogus turi savo likimą. Ji mano, jog susitikimas su būsimu vyru Andrejumi Latkovskiu buvo lemtas iš aukščiau.

L.Vaikulė viešėjo Kaune.<br>P.Lileikis
L.Vaikulė viešėjo Kaune.<br>P.Lileikis
Laima Vaikulė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Laima Vaikulė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
L.Vaikulė turi daug gerbėjų.<br>TV3 nuotr.
L.Vaikulė turi daug gerbėjų.<br>TV3 nuotr.
Laima Vaikulė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Laima Vaikulė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
L.Vaikulė.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
L.Vaikulė.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 11, 2019, 11:15 AM, atnaujinta Jul 11, 2019, 11:20 AM

Poros romanas užsimezgė dar aštuntajame dešimtmetyje. Per daugelį metų juodu išgyveno begales išbandymų.

Iš pradžių grojęs bosine gitara, vėliau tapęs jos prodiuseriu, Andrejus buvo šalia L. Vaikulės gastrolių metu, padėjo jai įrašyti naujas dainas ir morališkai palaikė sunkiausiais gyvenimo momentais.

Kai dainininkė išgirdo sunkios ligos diagnozę, Andrejus buvo vienintelis, kuriam ji tai pranešė. Tuo metu L.Vaikulės karjera buvo pasiekusi viršūnę – ji turėjo įrašyti albumą JAV.

Nepaisant pesimistinių ir gąsdinančių gydytojų prognozių, dainininkė sugebėjo įveikti klastingą ligą, o mylimasis ją palaikė viso gydymo metu. Jųdviejų santykiai, prasidėję aštuntajame dešimtmetyje, patyrė daugybę bandymų. Nors praeityje buvo visko, tačiau dabar juodu – neišskiriami.

Dar vienas likimo smūgis dainininkei buvo gydytojų prognozė, jog ji niekuomet negalės turėti vaikų. Netgi televizijos laidoje L.Vaikulė jautriai reagavo į žurnalisto užduotus klausimus apie nėštumą.

„Buvo onkologija, dabar ginekologija. Ne kartą atkalbėjau mergaites darytis abortą, nes tai yra žudymas. Aš dabar tai suprantu ir stengiuosi saugoti kitus nuo tokių klaidų“, – prisipažino ji.

Laima Vaikulė vis dar taip pat dažnai koncertuoja, o laisvalaikį leidžia su Andrejumi ir draugais. Nepaisant to, kad jų santykiai tęsiasi daugiau nei 40 metų, juodu niekuomet nebuvo vedę. Dainininkė yra įsitikinusi, kad tai tik formalumas ir juodu su Andrejumi ir be santuokos įžadų gali būti laimingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.