Netoli Lietuvos gyvenantys Alos Pugačiovos artimieji pasipiktinę: policija neleidžia prie jos prieiti

Rusijos scenos primadona Ala Pugačiova Baltarusijoje neseniai surengė solinį koncertą. Mažai kas žino, kad šioje, kaimyninėje Lietuvos šalyje gyvena jos tolimi giminaičiai, kurių žvaigždė beveik nemato.

 A.Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 13, 2019, 9:46 AM

Kaip praneša „Starhit“, giminės supranta, kad dainininkė yra labai užsiėmusi, tačiau nori, kad ji nepamirštų ir savo šaknų.

„Aš nieko negaliu padaryti. Ten reikia vykti specialiai. Kai bus šilčiau, būtinai atvažiuosiu“, – televizijos laidoje susiklosčiusią situaciją komentavo A.Pugačiova.

Atlikėjos teta sakė, kad prieš dešimtmetį bandė pamatyti Alą, tačiau jai nepavyko. Mat susitikti su primadona neleido sargybinis.

„Policija man neleido prie jos prieiti. Nors aš jiems ir sakiau, kad esu jos giminaitė. Nepaisant to, aš ja džiaugiuosi. Ji turi tokį talentą ir tai suteikiama ne visiems. Dabar aš visiškai nebeturiu jėgų.

Esu kurčia ir akla. Jeigu ją pamatysite – perduokite jai nuo manęs linkėjimus. Jeigu ji atvyktų mus aplankyti aš, žinoma, džiaugčiausi, bet gyvename tokiomis prastomis sąlygomis, mažai tikėtina, kad ji atvažiuos“, – sakė 83-ejų Valentina Petrovna.

Pugačiovos pusseserė Klaudija gyvena šalia tetos, kaimyniniame name. Ji prisipažino, jog, apskritai, niekada nėra mačiusi dainininkės gyvai.

„Aš niekada jos nemačiau. Ji žino, iš kur yra kilusi jos giminė, tad galėtų pagalvoti ir apie mus. Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo. Mums nieko iš jos nereikia, tiesiog būtų malonu su ja susipažinti. Mes turime, kur miegoti, ką valgyti. Auginame kiaulę, antis“, – teigė Klaudija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.