Po tragedija pasibaigusio įvykio ABBA stabdo savo naujo šou reklamą

Švedų garsioji popmuzikos grupė ABBA trečiadienį pranešė, kad parai sustabdo savo būsimo koncerto reklamą po dviejų žmonių mirties per dviejų grupės narių pagerbimui skirtą renginį antradienį.

Po tragedija pasibaigusio įvykio ABBA stabdo savo naujo šou reklamą.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Po tragedija pasibaigusio įvykio ABBA stabdo savo naujo šou reklamą.<br> Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2021, 8:33 PM

Visame pasaulyje žinomas kvartetas penktadienį ruošiasi išleisti naują albumą „Voyage“, praėjus 40 metų po grupės išsiskyrimo,

Tačiau antradienio naktį Upsalos koncertų rūmuose, kaip manoma, įvyko nelaimingas atsitikimas, per kurį žuvo 80-metis vyras, nukritęs iš vestibiulio septinto aukšto. Kartu juo žuvo dar vienas koncerto dalyvis.

Į šiaurę nuo Švedijos sostinės Stokholmo esančioje salėje turėjo vykti koncertas „Thank you for the music“, skirtas pagerbti grupės ABBA narių Bjorno Ulvaeuso (Bjorno Ulveuso) ir Benny Anderssono (Benio Andersono) darbus. Į jį susirinko maždaug tūkstantis žmonių.

„Dėl tragiškų žinių iš praėjusio vakaro pagarbos koncerto Švedijoje mes nusprendėme iki rytojaus sustabdyti mūsų koncertų reklamą“, – sakoma „ABBA Voyage“ paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Be naujojo albumo, apie kurį buvo paskelbta rugsėjo pradžioje, švedų kultinė grupė šiuo metu ruošia vietą Londone savo kitų metų gegužės mėnesio pasirodymui, per kurį bus galima išvysti suskaitmenintus keturių grupės narių „avatarus“.

Kaip tiksliai atrodys šie avatarai, kuriuos kuria specialiųjų efektų kompanija, dirbusi su filmais „Žvaigždžių karai“, lieka paslaptis, nors grupė tikina, kad tai nebus paprasčiausios hologramos.

Vadinamieji „ABBAtarai“ vaizduos Agnethą Faltskog, B. Ulvaeusą, Anni-Frid Lyngstad ir B. Anderssoną, kaip jie atrodė 1979 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.