Tragedija Kornvalio kunigaikštienės Camillos šeimoje: ranką prieš save pakėlė pusbrolis

Neatlaikęs vienų ilgiausiai besitęsiančių skyrybų Didžiosiosios Britanijos istorijoje, Londono viešbučio kambaryje rastas negyvas Kornvalio kunigaikštienės Camillos pusbrolis Charlesas Villiersas (59 m.).

 Kornvalio kunigaikštienė Camilla.<br> Scanpix/Imago nuotr.
 Kornvalio kunigaikštienė Camilla.<br> Scanpix/Imago nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 11:05 AM

Ch.Villiersas su žmona Emma Villiers į britų spaudos antraštes pateko po to, kai įsivėlė į ginčą, ar jų skyrybos turėtų būti sprendžiamos Škotijos ar Anglijos teismuose.

Pora išsiskyrė 2012 m., o 2014 m. vėl pateikė skyrybų prašymą. Jų santuokinis konfliktas tapo vienu ilgiausių užregistruotų, nes Charleso mirties metu jis vis dar buvo neišspręstas.

Anot „The Times“, praėjusią savaitę vyrą negyvą rado namų tvarkytoja viešbučio „Durrants“ kambaryje Londone. Taip pat buvo teigiama, kad jam neseniai buvo paskelbtas bankrotas.

Laikraštis praneša, kad patekęs į finansinius nemalonumus jis nakvojo kur papuola, o praėjusį mėnesį buvo apsistojęs draugo jachtoje Graikijos salose.

Susirūpinęs dėl draugo psichinės sveikatos, šis pasirūpino, kad J. Villiersas skristų atgal į Jungtinę Karalystę ir apsilankytų klinikoje.

Užuot nuvykęs į kliniką, Ch.Villiersas praėjusį trečiadienį užsiregistravo viešbutyje „Durrants“, o kitą dieną atėmė sau gyvybę, rašo „The Times“.

Hercogienės Camillos pusbrolis, teigė, kad jis su žmona skyrėsi Škotijoje, todėl finansinius sprendimus turėtų priimti Škotijos teismas.

Tačiau Aukščiausiojo Teismo teisėjai jam nepritarė.

Vėliau Aukščiausiasis Teismas nusprendė, kad E.Villiers gali nagrinėti savo prašymą dėl išlaikymo Anglijoje.

2021 m. kovą teisėjas iš Aukštojo teismo nusprendė, kad Ch.Villiersas yra labai įsiskolinęs ir iš jo neturėtų būti reikalaujama mokėti išlaikymą.

Jis pareiškė, kad šeima buvo finansiškai sužlugdyta dėl bylinėjimosi, ir įtarė, kad jie abu buvo psichiškai paveikti. Tačiau E.Villiers įtikino teisėjus panaikinti apeliacinį sprendimą. Trys teisėjai nusprendė, kad vienas teisėjas neteisingai atmetė E.Villiers prašymą dėl išlaikymo. Jie apsvarstė argumentus Apeliacinio teismo posėdyje Londone sausio mėn., o šių metų birželį paskelbė sprendimą ir padarė išvadą, kad buvo neteisinga atmesti E.Villiers prašymą.

Po skyrybų Ch.Villiersas buvo susižadėjęs su operos dainininke Heidi Innes (45 m.), tačiau šių metų vasarį ji nutraukė jųdviejų santykius.

Pora buvo priversta palikti savo išsinuomotą kotedžą praėjusį lapkritį, kai tribunolas įpareigojo juos sumokėti 18 000 svarų sterlingų nuomos įsiskolinimą, susidariusį per Covid-19 pandemiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.