Atskleidė: rusų propagandistas V. Solovjovas slepia meilužę – buvusi krepšininkė gimdė JAV, turi įspūdingą vilą

Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno komanda atskleidė, kad ištikimo Vladimiro Putino patikėtinio ir Kremliaus propagandisto 59-erių Vladimiro Solovjovo meilužė yra pagimdžiusi JAV.

 Atskleista, kad V.Solovjovas turi ir slaptą šeimą su S.Abrosimova.<br> lrytas.lt montažas.
 Atskleista, kad V.Solovjovas turi ir slaptą šeimą su S.Abrosimova.<br> lrytas.lt montažas.
 V.Putinas ir V.Solovjovas.
 V.Putinas ir V.Solovjovas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 23, 2023, 7:20 AM, atnaujinta May 23, 2023, 8:03 AM

Atskleista, kad ji taip pat elitiniame Juodosios jūros kurorte Sočyje turi vilą, kuri – šalia Rusijos kariuomenės viršūnių namų.

Pasak navalny.com tyrimo, kalbama apie buvusią krepšininkę 42-ejų Svetlaną Abrosimovą. Teigiama, kad tai būtent ji yra V.Solovjovo, kuris yra vedęs, meilužė ir ji dar 2017 metais JAV pagimdė abi judviejų dukras.

Pranešama, kad S.Abrosimova turi ir JAV pilietybę. Jos vaikai taip pat automatiškai gavo teisę į JAV pilietybę, rašo „Kyiv Independent“.

„Rusijos elito konfliktai su Vakarais, kurie yra tiesiog pretekstas karui, yra grandiozinė apgaulė. Nėra nė vieno Rusijoje labiau prie Vakarų prisirišusio žmogaus nei V.Solovjovo“, – rašoma A.Navalno komandos žinutėje, kurioje primenama, kaip agresyviai V.Solovjovas nuolat reikalauja pradėti ataką prieš Vakarus bei kaltina dėl kilusio karo.

Navalny.com pateikė ir įvairius dokumentus, kuriuose užfiksuota, kaip S.Abrosimova ir V.Solovjovas kone kartu darėsi COVID-19 testus, kartu lankėsi pas medikus, naudojosi to paties vairuotojo paslaugomis.

Užfiksuotos ir V.Solovjovo kelionės į JAV 2016 metais. Ten tuo pat metu vyko ir S.Abrosimova. Jis JAV ypač dažnai lankėsi ir 2017 metais. Visi šie vizitai susiję ir su S.Abrosimova.

Primenama ir sena istorija, įvykusi prieš dešimt metų: buvęs Rusijos moterų krepšinio vadovas Borisas Sokolovskis yra pasakojęs, kad kartą jį į susitikimą išsikvietė V.Solovjovas ir ėmė grasinti. Pastarasis pareiškė, kad jeigu S.Abrosimova nebus įtraukta į Rusijos moterų olimpinę rinktinę, jis nebus laimingas.

„Jeigu nepaimsit S.Abrosimovos, mes tau suorganizuosime juodą viešųjų ryšių akciją“, – tokius V.Solovjovo žodžius prisiminė B.Sokolovskis.

Kaip teigia A.Navalno komanda, S.Abrosimovai priklauso 650 kvadratinių metrų vila Sočyje, kurios vertė – 500 milijonai rublių (6 mln. JAV dolerių).

Bet kaip pabrėžė tyrėjai, ši informacija buvo greitai pašalinta iš Rusijos valstybės registro.

S.Abrosimovos kaimynai – aukščiausio rango Rusijos kariuomenės atstovai.

„Kodėl S.Abrosimova, karjerą baigusi sportininkė, yra saugoma valstybės? Galbūt S.Abrosimova nėra tiesiog buvusi krepšininkė, bet ir aukščiausio slaptumo FSB ar GRU agentė, turinti generolės laipsnį? Galbūt ji yra Gynybos ministerijos darbuotoja ir be to, kad kurtų turinį savo „Youtube“ kanalui, ji slapta vadovauja divizijai Donbase?“, – ironiškai svarstė navalny.com.

Navalny.com šaltiniai patvirtino, kad V.Solovjovas turi „slaptą šeimą“ ir dažnai lankosi Sočyje esančioje viloje.

S.Abrosimova savo krepšininkės karjerą pradėjo 1997 metais „Uconn“ koledže. Sportininkė dalyvavo WNBA naujokų biržoje ir 2001 metais buvo pašaukta 7-uoju šaukimu į „Minnesota Lynx“ komandą.

Karjerą ji baigė 2012 metais.

Su Rusijos komanda ji iškovojo 2008 metų Pekino žaidynių bronzą, du pasaulio čempionato sidabro medalius ir įvairius Europos čempionato medalius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.