Ruslanai – 50: kaip „laukinių šokių“ žvaigždė atrodo šiandien?

Gegužės 24-ąją populiarioji Ukrainiečių atlikėja Ruslana atšventė savo 50-ąjį gimtadienį. Rodos, 2004-aisiais visą Europą laukiniais šokiais sužavėjusi moteris – nepavaldi laikui.

 Atlikėja Ruslana.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Atlikėja Ruslana.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Atlikėja Ruslana.<br>Aykut AKICI/ Scanpix nuotr.
 Atlikėja Ruslana.<br>Aykut AKICI/ Scanpix nuotr.
 Atlikėja Ruslana.<br>Aykut AKICI/ Scanpix nuotr.
 Atlikėja Ruslana.<br>Aykut AKICI/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 28, 2023, 8:45 AM

Ji vis dar gali pasigirti nepriekaištinga figūra bei spindinčia veido oda. Tiesa, pati atlikėja yra minėjusi, jog jos jaunatviškumo paslaptis – reguliari mankšta bei sveika mityba. Vis dėlto Ukrainos žvaigždė neslepia mėgstanti save palepinti ir įvairiomis grožio procedūromis.

Ją taip pat dažnai galima išvysti vilkinčią tą pačią „laukinukės“ aprangą, su kuria prieš beveik 20 metų pasirodžiusi ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos Ruslana nugalėjo šį dainų konkursą.

Paskutinį kartą šį drąsų ir daug nuogo kūno atidengiantį įvaizdį šį pademonstravo Liverpulyje. Tiesa, atlikėja pasirodyti šių metų „Eurovizijos“ konkurse pakviesta nebuvo.

Savo 50-ojo gimtadienio proga Ruslana socialiniame tinkle „Instagram“ taip pat paskelbė lėšų rinkimo akciją, kurios tikslas – nupirkti 50 dronų Ukrainos kariuomenei. Kaip teigė atlikėja, „dronai vykdys žvalgybą, leis mūsų didvyriams veikti efektyviau bei išgelbės ne vieną gyvybę“.

Lrytas.lt primena, jog nuo pat negailestingos Rusijos invazijos Ruslana rengė įvairias paramos akcijas, padėjo nuo karo nukentėjusiems žmonėms bei švietė visuomenę apie tai, kas šiuo metu vyksta Ukrainoje. Ji taip pat atsisakė palikti savo šalį.

Vieno interviu metu atlikėja teigė: „inote, esu pakankamai stipri...aš kaip kareivis, 24 valandas internete, „Facebook“ tinkle, aš tiesiog informuoju žmones, aplink informacinis karas, siekiant sukelti paniką, sugniuždyti žmones, sukelti nervinę įtampą... tie sprogimai, Putinas, karas...aš kaip karys dabar.

Naudoju savo balsą 24 valandas – informuoju jus, informuoju įžymybes ir garsius žmones visame pasaulyje, ir aš jiems sakau – aš stipri, aš savo balsą panaudosiu visame pasaulyje, kad sustabdytume karą, sustabdytume šį siaubingą karą prieš visą pasaulį, juk tai panašu į trečiąjį pasaulinį karą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.