Koncerto metu Adele prabilo apie sveikatos bėdas: kamuoja nemaloni infekcija

Britų superžvaigždė Adele (35 m.) savo gerbėjams suteikė šiek tiek daugiau informacijos nei jie tikėjosi. Atlikėja atskleidė, kad ją kamuoja odos grybelinė infekcija. Ji šią išpažintį atliko viduryje pasirodymo neseniai vykusiame koncerte „The Colosseum at Cezars Palace“.

Dainininkė Adele.<br>Scanpix/AP nuotr.
Dainininkė Adele.<br>Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-24 10:04

Adele susirinkusiems gerbėjams prisipažinus apie gana nemalonią diagnozę, pasakojo, kad gydytojai jai davė specialaus kremo, kurį ji turi purkšti ant odos. 

Dainininkė paaiškino, kad šią problemą sukėlė karštis arenoje. Kalbėdama vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo viena iš koncerte buvusių gerbėjų, girdisi, kaip Adele pasakojo apie odos problemas.

„Aš daug prakaituoju, ir tas prakaitas niekur nedingsta, todėl iš esmės visada esu permirkusi jame. Gydytojai man diagnozavo odos grybelinę infekciją būtent dėl šios priežasties.

Man sakė, kad ši infekcija yra paplitusi tarp sportininkų, nes jie daug prakaituoja. Dabar atrodo taip, lyg aš būčiau sportininkė, tiesa?“, – teigė dainininkė.

 „Nežinau, kodėl, po velnių, aš jums tai pasakiau!“, – tęsdama pokalbį pridūrė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.