Žuvo realybės šou „Mergvakaris“ žvaigždė Charlie Newlingas: jam buvo vos 36-eri

Australijos realybės šou „Mergvakaris“ žvaigždė Charlie Newlingas mirė būdamas vos 36-erių. Žinomas vyras pateko į avariją ir nukrito nuo uolos.

 Charlie Newlingas.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
 Charlie Newlingas.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
 Charlie Newlingas.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
 Charlie Newlingas.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 12, 2023, 5:18 PM, atnaujinta Sep 12, 2023, 6:02 PM

Tragiška žinia pasirodė praėjus vos dviems mėnesiams, kuomet realybės šou žvaigždė susilaukė antrojo vaiko. Patvirtinta, kad Newlingo automobilis šeštadienio vakarą nukrito nuo uolos Doverio aukštumose, Sidnėjuje.

Sidnėjaus vietos gyventojai kreipėsi į policiją, kuomet 70 metrų uolos apačioje pastebėjo degantį automobilį rašė portalas „MailOnline. Žinomo vyro mirtis nėra laikoma įtartina.

C.Newlingas išgarsėjo 2018 m. Australijos „Mergvakaris“ realybės šou, kuriame gerbėjai vyrą praminė „Ponas Tobulasis“. Šių metų liepos mėnesį su savo gyvenimo parnere Kristal Taylor vyras susilaukė antrojo vaiko – dukros.

Žinomas vyras taip pat turi 13 metų sūnų iš ankstesnių santykių. Realybės šou žvaigždė kelis kartus buvo patekęs į skandalingas antraštes ir net gi buvo pašalintas iš šou, vėliau buvo įsivėlęs į muštynes viename iš Sidnėjaus barų.

C.Newlingas turėjo sūnų, tačiau realybės šou niekam apie tai neužsiminė. 2022 m. rugsėjo mėnesį jis buvo nuteistas kalėti 13 mėnesių, kai pagrasino kankinti ir nužudyti savo patėvį.

Grasinimai buvo išsiųsti 37 trumposiomis žinutėmis.

„Vieną dieną aš jį nužudysiu jūsų akivaizdoje“, – rašė jis viename iš pranešimų.

Prieš paskelbiant teismo nuosprendį, realybės šou žvaigždė mėnesį praleido areštinėje, o vėliau buvo liepta bausmę atlikti bendruomenėje. Charlie Newlingas turėjo sunkią paauglystę, vyro tėvas mirė 2018 metais nuo vaistų perdozavimo.

Teismas taip pat ištyrė, kad jis turėjo problemų su alkoholiu ir nevengė juo papiktnaudžiauti. 2021 m. jis taip pat buvo nuteistas už tai, kad vairavo išgėręs.

Po C.Newlingo mirties gerbėjai socialiniame tinkle feisbuke dalijosi liūdnomis žinutėmis.

„Prarastas dar vienas jaunas gyvenimas. Didelė užuojauta šeimai“, – dalijos gerbėjas.

Užuojauta ir liūdnu įrašu socialiniame tinkle pasidalijo ir dar viena „Mergvakaris“ realybės šou bendražvaigždė – Danny Harrisas Wolfas.

„O Čarlis man buvo geras“, – įraše rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.