Buvusi JAV pirmoji ponia M. Trump išlydėjo į amžinąją kelionę savo motiną

Buvusi JAV pirmoji ponia Melania Trump, lydima savo vyro Donaldo Trumpo, atsisveikino su praėjusią savaitę mirusia savo motina.

Melania Trump.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Melania Trump.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 12:43 PM

Per gedulo pamaldas bažnyčioje netoli šeimos „Mar-a-Lago“ rezidencijos JAV Floridos valstijoje 53-ejų M. Trump prisiminė savo motiną kaip „šviesos spindulėlį tamsiausiomis dienomis“, pranešė stotis „Fox News“.

„Ji džiaugėsi mūsų laimėjimais ir tvirtai rėmė mus chaotiškais laikais, – savo kalboje sakė M. Trump. – Mūsų ryšys buvo nenutrūkstamas“.

Buvusi pirmoji ponia, jaunystėje dirbusi modeliu, apie savo motinos Amalijos Knavs mirtį pranešė praėjusią savaitę tinkle X. Anot žiniasklaidos, A. Knavs buvo 78 metai.

Gedulo ceremonijoje dalyvavo ir kiti šeimos nariai, įskaitant bendrą Melanijos ir D. Trumpo sūnų Barroną, taip pat buvusio prezidento dukrą Ivanką ir šios vyrą Jaredą Kushnerį, rašė laikraštis „Palm Beach Daily News“. Atvyko ir aukšti Respublikonų partijos atstovai, tarp kurių buvo senatoriai Lindsy‘is Grahamas ir Rickas Scottas.

Po išsikraustymo iš Baltųjų rūmų 2021 m. sausį M. Trump retai rodosi viešumoje. D. Trumpas ketina siekti perrinkimo lapkritį vyksiančiuose rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.