Nerūpestingas Kate Middleton gyvenimas ir laukinės naktys su princu Williamu: „TikTok“ vaizdo įrašas sulaukė daugybės peržiūrų

Prieš tapdama karališkosios šeimos nare, Kate Middleton gyveno kaip bet kuris paprastas žmogus – mėgavosi jaunyste. Visai neseniai paplito „TikTok“ vaizdo įrašas, kuriame matyti, koks buvo princesės gyvenimas prieš susituokiant su princu Williamu.

 Princas Williamas ir Kate Middleton.<br> lrytas.lt koliažas.
 Princas Williamas ir Kate Middleton.<br> lrytas.lt koliažas.
Princas Williamas ir Kate Middleton.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Princas Williamas ir Kate Middleton.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-01-19 05:55, atnaujinta 2024-01-19 09:58

Neseniai Velso princesė privačiai atšventė savo 42-ąjį gimtadienį. Tuo tarpu internete išplito karališkosios šeimos gerbėjų sukurtas „TikTok“ vaizdo įrašas, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 4,5 milijono kartų. Jame mirga daugybė 20-metės Kate nuotraukų, kuriose matyti ji besilinksminanti kartu su princu Williamu ir seserimi Pippa Middleton.

Akivaizdu, kad K.Middleton gyvenimas prieš susituokiant su princu Williamu buvo linksmas ir nerūpestingas.

Nuotraukose matyti jauna Kate, keliaujanti ant galinės automobilio sėdynės, dėvinti blizgučiais puoštus drabužius, šokanti su Williamu naktiniame klube ar nerūpestingai vaikštinėjanti miesto gatvėmis. Paskutinėse nuotraukose buvo matyti, kaip būsimoji princesė išeina iš parduotuvės, kalbasi mobiliuoju telefonu ir nešioja pirkinių krepšį, avėdama „Ugg“ batus.

„Kate mėgavosi savo jaunystė, o dabar jau yra suaugusi, todėl akivaizdžiai subrendo“, – rašė vienas „TikTok“ komentaras, kuris sulaukė daugiau nei 35 tūkst. Patiktukų.

„Jie išgyveno geriausias savo gyvenimo dienas. Kaip ir bet kuris iš mūsų koledžo metu“, – pakartojo kitas.

Kate ir princas Williamas susipažino Šv. Andriejaus universitete Škotijoje ir draugavo beveik dešimtmetį. Susižadėjo Kenijoje 2010 m. ir susituokė 2011 m. balandį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.