Prabilo tariama princo Williamo meilužė: pateikė savo versiją

Iš viešumos dingus būsimai karalienei Catherine Middleton internete pasklido ne viena sąmokslo teorija. Naujausi gandai palietė Velso princesės ir princo Williamo santuoką – buvo skelbta, kad princas užmezgė santykius su markize Rose Hanbury.

Prabilo tariama princo Williamo meilužė: pateikė savo versiją.<br>Caro / Sorge/SIPA / scanpix nuotr.
Prabilo tariama princo Williamo meilužė: pateikė savo versiją.<br>Caro / Sorge/SIPA / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2024, 10:52 PM, atnaujinta Mar 20, 2024, 12:50 PM

Visgi, pirmadienį internete pasklido C.Middleton nuotrauka, kurioje ji, kartu su vyru, užfiksuota išeinanti iš ūkinių prekių parduotuvės.

„Pagaliau visi gali nusiraminti“, – skelbė rūmų šaltinis pridėdamas, kad ši nuotrauka turėtų sustabdyti sąmokslo teorijų mėgėjus.

Filmuota, C.Middleton paliekančios parduotuvę, medžiaga, pirmadienį pasirodė praėjus kelioms valandoms po to, kai britų portalas „The Sun“ atskleidė, jog Velso princesė šeštadienį praleido apsipirkdama Vindzore, o sekmadienio rytą stebėjo, kaip sportuoja jos vaikai.

Tai įvyko po kelias savaites trukusio sąmyšio internete, kur nekontroliuojamai plito hercogienę supusios sąmokslo teorijos.

Tiesa, kaip pranešė „The Sun“, kai kurie internautai atsisakė patikėti ir šiuo vaizdo įrašu, nepaisant to, kad Williamą ir Catherine pastebėjo kiti visuomenės nariai.

Prieš viešą Velso princesės pasirodymą, internete buvo pasklidusi daug dėmesio sulaukusi teorija. Esą princas Williamas užmezgė romaną su R.Hanbury.

Gandai apie princo Williamo ir markizės R.Hanbury santykius sklando jau nuo 2019 metų. O tai, kad C.Middleton viešumoje nematyta jau nuo 2023 metų Kalėdų, tik pakurstė senas kalbas apie jos vyro galimą neištikimybę.

Socialiniuose tinkluose virė diskusijos apie buvusio modelio R.Hanbury ir Williamo ryšius. Gandai pasiekė tokį lygį, kad net garsus amerikiečių komikas Stephenas Colbertas paminėjo juos per savo laidą „The Late Show“ CBS televizijoje.

Visgi, panašu, kad nepasitvirtino ir ši istorija. Pirmadienį portalas PageSix.com paskelbė apie R.Hanbury nutrauktą tylą. Markizė pabrėžė, kad gandai, jog ji turėjo romaną su Williamu, „yra visiškai melagingi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.