Netikėtai mirė filmo „Tarp pilkų debesų“ aktorius Adrianas Schilleris

Netikėtai mirė aktorius Adrianas Schilleris vaidinęs filme „Tarp pilkų debesų“. Vyrui buvo 60 metų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2024, 2:28 PM

Tai CNN portalui patvirtino aktorius agentė Amanda Evans: „Šileris mirė: „Balandžio 3 d., trečiadienį, mirė mūsų mylimas klientas Adrianas Schilleris. Jis mirė gerokai per anksti, o mes, jo šeima ir artimi draugai esame sugniuždyti šios netekties“.

Toliau pareiškime sakoma, kad „jo mirtis buvo staigi ir netikėta“ ir kad daugiau informacijos kol kas nėra.

„Būdamas nepaprastai talentingas aktorius, jis ką tik grįžo iš Sidnėjaus, kur vaidino „Lehmano trilogijoje“, ir nekantravo tęsti tarptautinį turą San Franciske“, – sakė A.Evans ir pridūrė, kad „aktorius padarė įvairialypę ir sėkmingą karjerą visose žiniasklaidos priemonėse. Reiškiame gilią užuojautą jo šeimai, kuri prašo užtikrinti privatumą šiuo sunkiausiu metu.“

Tarp kitų A. Šilerio darbų televizijoje – pono Pendžio vaidmuo seriale „Masterpiece“ „Viktorija“, taip pat Otono balsas Ridlio Skoto vadovaujamame HBO Maxo seriale „Raised by Wolves“.

Per savo karjerą aktorius taip pat vaidino keliuose didelio populiarumo sulaukusiuose filmuose. Monsieur D'arque 2017 m. ekranizuotame filme „Gražuolė ir pabaisa“ ir Davidą Lloydą George'ą 2015 m. filme „Suffragette“, 2009 m. „Ryški žvaigždė“ ir 2015 m. „Oskarą“ pelniusiame „Danų mergina“.

A.Schilleris taip pat vaidino „Baltajame fabrike“ Marylebone teatre praėjusiais metais. Teatro X paskyroje paskelbtas pareiškimas, kuriame sakoma, kad jie „sukrėsti išgirdę apie neįtikėtino aktoriaus mirtį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.