Už vokiečio savaitgalį ištekėjo sporto žurnalistė L. Janušonytė

Sporto laidų prodiuserei ir žurnalistei Laimai Janušonytei (53 m.) praėjęs savaitgalis tapo išskirtinis. Moteris susituokė su savo mylimuoju iš Vokietijos.

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidentei L. Janušonytei tai buvo trečios oficialios vedybos.<br>V. Ščiavinskas
Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidentei L. Janušonytei tai buvo trečios oficialios vedybos.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 10, 2012, 1:38 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:01 AM

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidentei L. Janušonytei tai buvo trečios oficialios vedybos.

Kaip portalui lrytas.lt informavo patikimi šaltiniai, tuoktuvių ceremonija vyko Vokietijoje.

Portalo lrytas.lt žiniomis, lietuvė ir vokietis susipažino prieš kelerius metus viename iš Europos slidinėjimo kurortų. L. Janušonytė su būsimu sutuoktiniu pokalbį užmezgė slidinėjimo kurorto diskotekoje. Vokietis, slidinėti atvykęs su bičiuliu, iškart atkreipė dėmesį į Laimą. Pora šoko visą naktį, o paskui nebegalėjo išsiskirti.

Pamilę vienas kitą jie draugavo per atstumą. Laima skraidydavo pas širdies draugą į Vokietiją, o jis savo mylimąją lankė Lietuvoje. Tame pačiame name Vilniuje, kuriame gyveno L. Janušonytė, jis įsigijo atskirą butą.

Liepos pradžioje vykusioje sporto žurnalistų šventėje L. Janušonytės nebuvo matyti. Moteris atsiprašė, kad dėl jai svarbių asmeninio gyvenimo pokyčių jos šventėje nebus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.