E. Vaitkevičės išvaizdos permainos: burleskos šokėja tapo blondine

Nuo lyg varnas juodų iki tipiškos lietuvaitės šviesių. Per pastaruosius metus burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė savo šukuosenas ir plaukų spalvą keitė dažniau, nei kirpėjai rekomenduotų. Prieš du mėnesius į politiką bandanti eiti E. Vaitkevičė pasiskelbė, kad nutarė pakeisti plaukų spalvą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2012, 11:38 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:33 PM

Dvi dienas moteris vargo, kol išgavo norimą plaukų spalvą. Pati! Moteris tikino, kad kirpyklomis ji nepasitiki. Tad iš tamsiai rudos jos plaukai spalvą pakeitė į šviesiai rudą. Moteris tikino, kad nenori pažeisti plaukų, todėl tą darė natūraliomis priemonėmis. Tik vargu ar dabartinę plaukų spalvą jai pavyko išgauti pačiai. Rudi jos plaukai, matyt, tik specialistų rankose galėjo virsti šviesiais it „Olialia“ pupytės.

Kodėl moteris prisijungė prie gausaus Lietuvoje blondinių būrio? Galbūt Eglija panoro tapti panašia į aktorę Claire Bennet? Socialiniame tinkle „Facebook“ E. Vaitkevičė atliko testą, kuris parodė, jog būtent į šią žavią blondinę Eglija turėtų būti panaši.

Lrytas.lt pateikia E. Vaitkevičės išvaizdos pokyčių albumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.