Keturiasdešimtmetį švenčiantis R. Žilinskas: „Gyvenimas nestovi vietoje ir sau linkiu geresnių metų negu praėję“

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) narys Rokas Žilinskas liepos 20-ąją mini savo keturiasdešimtmetį. Parlamentarą jubiliejaus proga jau išvakarėse sveikino kolegos ir bičiuliai.

R. Žilinskas tikino, kad jeigu ne artimieji ir kolegos, jis apskritai pamirštų, kad šiandien jo gimimo diena. Seimo narys sakė, kad jis nelinkęs sureikšminti savo gimtadienių, nes kiekviena diena jam yra išskirtinė ir svarbi.<br>M. Patašius
R. Žilinskas tikino, kad jeigu ne artimieji ir kolegos, jis apskritai pamirštų, kad šiandien jo gimimo diena. Seimo narys sakė, kad jis nelinkęs sureikšminti savo gimtadienių, nes kiekviena diena jam yra išskirtinė ir svarbi.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 20, 2012, 1:51 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:57 PM

R. Žilinskas portalui lrytas.lt sakė, kad dar nežino, kaip paminės savo jubiliejų. Gimtadienio šventę parlamentarui rengia jo rinkimų štabo nariai. Susitikimas ir vakaronė planuojama prie Ilgio ežero Zarasų krašte.

„Mano komanda kažką organizuoja. Bus staigmena. Ką tiksliai veiksime, negaliu pasakyti, nes viskas nuo manęs slepiama. Žinau tik tiek, kad vakarą praleisiu netoli Zarasų“, - pasakojo buvęs ilgametis žurnalistas R. Žilinskas.

Parlamentaras tikino, kad jeigu ne artimieji ir kolegos, jis apskritai pamirštų, kad šiandien jo gimimo diena. Seimo narys sakė, kad jis nelinkęs sureikšminti savo gimtadienių, nes kiekviena diena jam yra išskirtinė ir svarbi.

„Malonu ir džiugu, kad mane prisimena. Dabar esu kelyje ir telefonas netyla nuo pat ryto“, - šypsojosi R. Žilinskas.

Konservatorius, ilgus metus vadovavęs Atominės energetikos komisijai, o dabar išrinktas ir į Ekonomikos komitetą, jubiliejaus proga sau palinkėtų labai žemiškų ir paprastų dalykų: „Gyvenimas nestovi vietoje ir sau linkiu geresnių metų negu praėję. Ir tai vadinu progresu.“

R. Žilinskas sakė, kad savo savijautos niekada nematuoja metais. „Žinoma, truputėlį suklūstu, kai pagalvoju, kad sulaukiu sveikinimų įkopus į penktą dešimtį. Tik tuomet susimąstau – gal ir nemažai“, - juokėsi parlamentaras.

Buvęs Tautos prisikėlimo partijos narys, dabartinis konservatorius R. Žilinskas ruošiasi spalio 14 dieną vyksiantiems Seimo rinkimams. Tarybos patvirtintame TS-LKD rinkimų sąraše R. Žilinskas pateko į 48-ąją sąrašo vietą. Parlamentaras taip pat ketina kandidatuoti ir Zarasų-Visagino vienmandatėje apygardoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.