„Pikaso” vaikinai sporto klubą iškeitė į paplūdimį

Pajūrio kurortuose vasarą koncertuojantys „Pikaso” vyrukai randa laiko ir sportui. „Ar matėte smagesnę sporto salę nei paplūdimys?” – kalbėjo žaidimą kamuoliu, maudynes, bėgimą ir įvairiausius pratimus ant smėlio ir jūroje išbandę Tomas Eigertas (23 m.), Haroldas Šklėrius (26 m.) ir Deividas Bastys (25 m.).

Paplūdimyje grupės „Pikaso” vaikinai mėgsta pajudėti – pabėgioti ar pažaisti tinklinį.<br>A. Kubaitis
Paplūdimyje grupės „Pikaso” vaikinai mėgsta pajudėti – pabėgioti ar pažaisti tinklinį.<br>A. Kubaitis
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Jul 26, 2012, 1:31 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:16 PM

Kone tobulus kūnus turintys Tomas ir Deividas sportuoja nuo vaikystės ir savo gyvenimo be sporto salės nebeįsivaizduoja. Kelis kartus per savaitę sporto klubuose prakaitą liejantiems vyrukams svarbu ne tik tai, kaip jie atrodo scenoje, bet ir atvaizdas veidrodyje.

Jei tik leidžia orai, televizijos šokių projekte nuo rudens dalyvausiantis Tomas lekia į paplūdimį. Čia jis žaidžia tinklinį, bėgioja, o vidurdienį mėgsta pasideginti, maudytis.

„Jei nesimankštinčiau, būčiau kaip šakalys, sverčiau perpus mažiau, nuo alaus turėčiau pilvuką. Vakarus dažniau leisčiau prie televizoriaus ir nekirpčiau plaukų, nes man nerūpėtų merginos”, – nevalos įvaizdį mintyse kūrė Klaipėdoje vasarą leidžiantis jurbarkiškis T. Eigertas.

„Lietuvoje vasara trumpa, tad stengiamės pasinaudoti kiekviena šilta diena, kai koncertuojame pajūryje. Einu ir į sporto klubą, juk reikia palaikyti formą”, – aiškino D. Bastys.

Su draugų kompanija gulėti paplūdimyje Deividas nepratęs – visada nešasi kamuolį.

Vyriausias „Pikaso” narys Haroldas sunkiai įsivaizduoja save, kilnojantį svarmenis. Jam kur kas smagesnis – aktyvus poilsis. Kai turi laiko, atlikėjas renkasi futbolą ar krepšinį. Sporto salių H.Šklėrius nemėgsta – jam ten nuobodu.

„Ši vasara man – labai įtempta. Baigiau bakalauro studijas, įstojau į magistrantūrą. Tačiau kai su „Pikaso” koncertuojame pajūryje, su grupės draugais stengiamės pabėgioti paplūdimyje”, – pasakojo Haroldas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.