Aktorių porai I. ir M. Stonkams gimė mergaitė

Televizijos laidų vedėjos ir aktorės Indros Stonkuvienės socialinis tinklapis „Facebook“ nerimsta nuo sveikinimų. Jauna moteris susilaukė pirmagimio. Aktoriams Mantui ir Indrei gimė mergytė.

Indrė ir Mantas Stonkai susilaukė mergaitės.<br>Facebook.com nuotr.
Indrė ir Mantas Stonkai susilaukė mergaitės.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-28 23:10, atnaujinta 2018-03-17 18:41

I. Stonkuvienė per nėštumą džiaugėsi, kad dabar jautėsi puikiai. Nors ją, kaip ir daugelį kitų būsimų mamyčių, kankino nemalonūs pokyčiai: „Šiek tiek pykino, svaigo galva. Dažniau užsimanydavau prigulti ir nusnausti. Tačiau dabar viskas pasikeitė. Darbai teka sava vaga, daug naujų projektų. Žinoma, leidžiu sau kiek daugiau pailsėti nei anksčiau“, - portalui lrytas.lt anksčiau pasakojo Indrė.

Tėveliai jau ne kartą aptarė ir galimus vaikelio vardus. Nors labiausiai patikusio varianto Indrė nenorėjo išduoti, tačiau prasitarė, kad širdžiai artimiausi yra lietuviški vardai. Juk būna ir taip, kad sugalvoji vieną, o paskui žiūri, kad jis vaikui visai netinka“, - sakė I. Stonkuvienė. Moteris tikino, kad vardo reikšme pasidomėtų, tačiau ypatingo dėmesio į tai nekreiptų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.