Susituokė Ž. Vaškytė ir atlikėjas E. Lubys-Amberlife'as

Savo jausmų viešai nedemonstruojantys ir retai kartu renginiuose pasirodantys žurnalistė Živilė Vaškytė (31 m.) ir atlikėjas Edgaras Lubys-Amberlife'as (29 m.) praėjusį savaitgalį sumainė aukso žiedus.

Žurnalistė Živilė Vaškytė ir atlikėjas Edgaras Lubys-Amberlife'as sumainė aukso žiedus.
Žurnalistė Živilė Vaškytė ir atlikėjas Edgaras Lubys-Amberlife'as sumainė aukso žiedus.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 4, 2012, 1:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:39 PM

Portalo lrytas.lt žiniomis Ž. Vaškytė ir E. Lubys susituokė pajūryje. Pasiteiravus pačios Živilės apie tuoktuves, moteris buvo nekalbi. „Apie asmeninį gyvenimą nešneku“, - tepasakė buvusi televizijos laidų vedėja.

Pernai susižadėjusi pora nenoriai kalbėdavo apie tarpusavio santykius. E. Lubys ir Ž. Vaškytė tikino, kad asmeninis gyvenimas priklauso tik jiems, todėl pasauliui pasakoti, kaip jie myli vienas kitą, nėra reikalo.

Po piršlybų žurnalistų paklaustas apie vestuves, E. Lubys patikino, kad visuomenė apie tai sužinos tik joms įvykus. Atlikėjas įsitikinęs – savo laimę reikia saugoti.

Per didelio dėmesio niekada nesiekė ir Ž. Vaškytė, kuri anksčiau dirbo televizijos laidų vedėja. Palikusi eterį moteris kurį laiką dirbo Valstybiniame turizmo departamente. Šiuo metu ji yra Lietuvos golfo federacijos atstovė spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.