Čiuožėją M. Drobiazko nuo nepasitenkinimo savimi gelbsti vyras

- Kokiu būdu kovojote su bereikalingais kilogramais?

"Kai truputėlį pasitaisau, jaučiuosi kaip karvė ant ledo. Išgelbsti Povilas. Jis pastebi, kad esu nepatenkinta savimi ir sugalvoja kokį nors nevaržomą šokį ant ledo, kurį atlikdama galiu jaustis tikra seksualia gražuole. Ir aš jaučiuosi esanti karalienė", - pasakojo M. Drobiazko.<br>R. Danisevičius
"Kai truputėlį pasitaisau, jaučiuosi kaip karvė ant ledo. Išgelbsti Povilas. Jis pastebi, kad esu nepatenkinta savimi ir sugalvoja kokį nors nevaržomą šokį ant ledo, kurį atlikdama galiu jaustis tikra seksualia gražuole. Ir aš jaučiuosi esanti karalienė", - pasakojo M. Drobiazko.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2012, 2:34 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:58 PM

- Margarita, jūs garsi dailiojo čiuožimo figūrininkė. Ar tiesa, kad sportininkai jau nuo vaikystės treniruojasi, mažai miega ir laikosi griežtų dietų?

- Į dailųjį čiuožimą atėjau šešerių metų. Tokio amžiaus būdama, daugų daugiausia turėjau dvi treniruotes per savaitę, - tad išsimiegodavau į valias. Dietų pradėjau laikytis tik 19-os, nes pradėjo stipriai augti svoris.

- Kokiu būdu kovojote su bereikalingais kilogramais?

- Deja, tada apie tinkamą mitybą nebuvo kalbos. Stengiausi mažiau valgyti, bet neatsisakydavau to, kas patinka. Pavyzdžiui, visą dieną galėjau kimšti tik tortą. Štai tokia dieta. Tiesa, visą laiką norėjau valgyti ir miegoti.

- Ar ilgai laikėtės tokios dietos?

- Ne. Netrukus draugai supažindino su nuostabiu sporto gydytoju. Jis padėjo man susigrąžinti kūno linijas, išmokė maitintis taip, kad nebūtų žalos organizmui. Beje, daug sportuojančių mergaičių griauna savo sveikatą, bandydamos savarankiškai numesti bereikalingus kilogramus. Jos vartoja šlapimą varančias tabletes, o paskui alpsta. Siaubas!

- O ką jums rekomendavo gydytojas?

- Prieš sustiprintas treniruotes valgyti maistą, turtingą angliavandeniais: makaronus, picą, bandeles, o vakare - vaisius, daržoves, baltyminius produktus. Žinoma, iškart pajutau jėgų antplūdį ir tuo pat metu liesėjau. Jei neaprūpinsite organizmo būtinais„degalais“, metabolizmas sumažės ir kalorijos nedegs. Šis gydytojas palaikė mano mitybos pusiausvyrą kiekvieną savaitę - keturis metus.

- Dabar jau išmokote rūpintis savimi?

- Taip, išmokau klausyti savo organizmo. Beje, nūnai savęs neriboju. Vasarą valgau lengvesnį maistą, žiemą - sotesnį.

- Ko nėra jūsų valgiaraštyje?

- Nevalgau mėsos. Esu didelė gyvūnų mėgėja ir man maloniau matyti juos gyvus. Į pieno produktus žvelgiu ramiai. Na, o jūros gėrybes dievinu.

- Ar mėgstate pietauti restoranuose?

- Nėra nieko skanesnio už namų maistą. Prisimenu, kartą su Povilu rengėmės nueiti į geriausią Tokijo restoraną. Visą dieną nieko nevalgiau, stengiausi neprarasti apetito. Ten buvo daugybė patiekalų, bet visi jie buvo nupiešti, kaip paveikslai, padažais, o lėkštės viduryje gulėjo mažas gabalėlis maisto. Patiekalus keitė, bet šito vis tiek buvo maža. Grįžusį į viešbutį, arbatinuke viriau ryžius.

- Margarita, ar būnate nepatenkinta savo figūra?

- Žinoma. Kai truputėlį pasitaisau, jaučiuosi kaip karvė ant ledo. Išgelbsti Povilas. Jis pastebi, kad esu nepatenkinta savimi ir sugalvoja kokį nors nevaržomą šokį ant ledo, kurį atlikdama galiu jaustis tikra seksualia gražuole. Ir aš jaučiuosi esanti karalienė!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.