Antroji M. Kvietkutės meilė – A. Šedžiaus dovanotas prabangus visureigis

Parlamentaras Andrius Šedžius (36 m.) ištesėjo pažadą sužadėtinei Monikai Kvietkutei (20 m.). Jų namų garaže stovi naujas BMW X6 automobilis. Tai - Seimo nario dovana Monikai gimtadienio proga, kurios ji laukė kelis mėnesius. Šis prabangus visureigis buvo sukurtas pagal specialų užsakymą būtent M. Kvietkutei.

„Kur aš, ten ir mano automobilis. Tai mano didžioji meilė. Žinoma, po Andriaus“, - šypsojosi M. Kvietkutė, pati iš automobilių salono Vilniuje parvairavusi naująjį visureigį.<br>Asmeninis archyvas
„Kur aš, ten ir mano automobilis. Tai mano didžioji meilė. Žinoma, po Andriaus“, - šypsojosi M. Kvietkutė, pati iš automobilių salono Vilniuje parvairavusi naująjį visureigį.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-08-08 23:45, atnaujinta 2018-03-17 12:09

Tai jau trečiasis BMW automobilis, kurį vairuoja Monika. Nors pirmi du jai irgi patiko, tačiau M. Kvietkutė patikino, kad naujoji transporto priemonė jai yra arčiausiai širdies ir labiausiai džiugina.

„Kur aš, ten ir mano automobilis. Tai mano didžioji meilė. Žinoma, po Andriaus“, - šypsojosi M. Kvietkutė, pati iš automobilių salono Vilniuje parvairavusi naująjį visureigį.

Monika sakė, kad nežinojo, kokio modelio automobilis jos laukia. A. Šedžius mylimajai padarė staigmeną ir net neabejojo, kad jai dovana patiks.

Nors visureigis nemažo dydžio, tačiau smulki mergina portalui lrytas.lt sakė, kad jį valdyti nėra sunku: „Lengva. Mašina nuostabi“.

Mergina pasakojo, kad jai visai nerūpi automobilio spalva ar modelis. Svarbiausia saugumas ir komfortas. Nors automobilis yra galingas, Monika laikosi saugaus greičio ir keliais nelaksto.

M. Kvietkutė juokėsi, kad jos automobilis tarsi chameleonas, todėl tiksliai įvardinti jo spalvą nėra paprasta.

 „Automobilis keičia spalvą nuo šviesos. Gali būti šokolado arba bronzos spalvų. Net sunku apibūdinti“, - juokėsi mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.