Savo gimtadienį per R. Meilutytės sutiktuves atšventęs J. Radzevičius dėmesio gavo su kaupu

Renginių vedėjas Jonas Radzevičius (36 m.) jau priprato gimtadienio dieną ne linksmintis su bičiuliais, o darbuotis. Tačiau rugpjūčio 8-ąją gimęs Jonas trečiadienio vakarą vesdamas visos Lietuvos žmonių dėmesį patraukusį renginį jautėsi geriau nei bet kada ir visai nenusiminė, kad fejerverkai ir gausūs plojimai buvo skirti ne jam.

Rugpjūčio 8-ąją gimtadienį šventęs J. Radzevičius tikino, kad per olimpinės čempionės sutiktuves atmosfera buvo labai šventinė, todėl jis nuskriaustas tikrai nesijautė.
Rugpjūčio 8-ąją gimtadienį šventęs J. Radzevičius tikino, kad per olimpinės čempionės sutiktuves atmosfera buvo labai šventinė, todėl jis nuskriaustas tikrai nesijautė.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 9, 2012, 6:03 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:41 AM

J. Radzevičius trečiadienio vakarą Vilniaus rotušėje dirigavo olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės sutiktuvėms, kuriose dalyvavo ir prezidentė Dalia Grybauskaitė. Jonas pasakojo, kad visą dieną ruošėsi renginiui, todėl nespėjo padėkoti daugeliui sveikintojų už gražius linkėjimus. „Šiandien tą žadu padaryti“, - šypsojosi vyras.

Žinomo renginių vedėjo artimieji juokavo, kad dėmesio reikalaujančiam Jonui iškilmingos sutiktuvės kad ir ne jo, vis tiek turėjo labai patikti. J. Radzevičius to ir neslepia. Jis jautėsi labai smagiai, o ir dėmesio gavo su kaupu.

Jono brolis Vytaras pasijuokė, kad šis gimtadienio šventę surengė pačioje sostinės širdyje, pasikvietė pačią prezidentę ir populiarumo viršūnėje esančią R. Meilutytę, bet va, neužteko pinigų pasisamdyti gerą renginių vedėją, todėl nusprendė pats sau šventę vesti. „Labai gerai čia mane brolis prajuokino“, - šypsojosi J. Radzevičius.

Stovėti scenoje su mikrofonu Jonui yra didelis malonumas. Renginių vedėjas tikino, kad per olimpinės čempionės sutiktuves atmosfera buvo labai šventinė, todėl jis nuskriaustas tikrai nesijautė. Kaip pats J. Radzevičius sakė, išgerti taurę šampano su artimaisiais galima ir kitą dieną.

„Tik vaikai stebėjosi, kodėl torto ir man skirtų dainų nebuvo, o aš pats savo gimtadienių nesureikšminu. Ir savaitgalį nebus kada tinkamai jo paminėti. Šeštadienį vėl laukia renginys, o sekmadienį filmavimo darbai“, - portalui lrytas.lt sakė J. Radzevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.