J. Anusauskienė tinklinio aikštelėje nustebino ne žaidimu, o tobula figūra

Ketvirtadienio pavakarę prie Vilniaus Baltojo tilto startavo paplūdimio tinklinio naktis. Jo metu siekiama ilgiausio tinklinio perdavimų serijos pasaulio rekordo. Tačiau labiau nei sportiniai pasiekimai susirinkusius domino parodomosios žvaigždžių varžybos.

J. Anusauskienė visus pribloškė tobula figūra.<br>J. Stacevičius
J. Anusauskienė visus pribloškė tobula figūra.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2012, 2:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:11 AM

Ne itin šiltą rugpjūčio pavakarę pramogų pasaulio žvaigždės apsivilko trumpučius šortukus, atviras palaidines ir visiškai nepaisydami vėsesnio oro pasiryžo kovai tinklinio aikštelėje.

Didžiausi šios sporto šakos aistruoliai pasirodė LNK projekto „Kviečiu šokti“ dalyviai.

Puikiai kamuolį atmušinėjo Ingrida Kazlauskaitė, Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius. Šokių meistrė Kristina Navickaitė-Tina irgi pasiraičiusi rankoves smėlio pilnoje tinklinio aikštelėje prie Nėries vaikė kamuolį.

Sceno kolegos Viktoras Diawara ir Vilius Alesius taip pat nusprendė pradžiuginti susirinkusius savo buvimu. Bene labiausiai visus nustebino ir pradžiugino šokių projekto dalyvė Jurga Anusauskienė. Moteris įrodė, kad ir peržengus keturiasdešimtmetį galima atrodyti kaip dvidešimties.

J. Anusauskienė tobulomis kūno linijomis galėtų drąsiai varžytis su tokiomis Holivudo bendraamžėmis kaip Jennifer Aniston ar Nicole Kidman. Trumpais rožiniais šortukais ir šviesia palaidine pasipuošusią Jurgą pirmoje tinklinio aikštelės eilėje stebėjo jos dukra Evelina Anusauskaitė su broliu ir amerikiečiu sužadėtiniu Adamu Youngu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.