S. Jasaitis pasipiršo mylimajai O. Pikul įteikdamas jai prabangų sužadėtuvių žiedą

Dainininkė Oksana Pikul (28 m.) jau pradėjo sukti galvą, kuo vilkės vestuvių dieną. Radusi laisvą minutę nuo darbų jauna moteris pradės sudarinėti ir puotos svečių sąrašą. Grupės „Naujos pupytės“ lyderei pasipiršo jos mylimasis krepšininkas Simas Jasaitis (30 m.).

Daugiau nei trejus metus draugavusi pora nusprendė susituokti.<br>R. Neverbickas
Daugiau nei trejus metus draugavusi pora nusprendė susituokti.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 22, 2012, 1:48 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:46 AM

Kiek ilgiau nei trejus metus draugavusi pora pagaliau nusprendė įteisinti savo santykius oficialiai. Išsiskyręs su žmona Vaida vyras ilgai nedelsė ir pasipiršo mylimajai Oksanai. Portalo lrytas.lt žiniomis, krepšininkas sužadėtinei įteikė kelias dešimtis tūkstančių litų kainuojantį prabangų žiedą.

Nors pati O. Pikul kol kas susilaikė nuo komentarų apie sužadėtuves, portalui lrytas.lt patikino, kad daugiau detalių galės papasakoti po kelių dienų. „Atsiprašau, bet palaukime kelias dienas...“ – trumpai atsakė atlikėja.

Žlugus pirmajai santuokai Simas nebijo vesti antrą kartą. Žurnalui „Stilius“ krepšininkas yra sakęs, kad prieš šį svarbų žingsnį jis būtinai pasirašys vedybų sutartį.

„Prieš vestuves niekada negalvoji, kad skirsiesi, tačiau atsargumas gėdos nedaro. Tai įrodo ir manoji skyrybų patirtis. Apsidraudus būna lengviau, nebereikia kariauti. Vesdamas pirmą kartą nepasirašiau sutarties. Bet pasimokiau, dabar žinau, kaip elgtis. Prarastų pinigų negaila – juos galima vėl uždirbti. Vieną dieną jų gali būti daugiau, kitą – mažiau”, – atviravo S. Jasaitis.

Oksana patikino, kad vedybų sutartis jos neįžeistų. Be to, ji ir pati norėtų pasirašyti tokį dokumentą, mat nėra plika ir basa. Jauna moteris norėtų apdrausti ir savo turtą – butą, prabangų automobilį, santaupas.

„Man lygiai taip pat yra ką saugoti. Būsimajam vyrui pati paduočiau vedybų sutartį. Nesu basa mergaitė, ateinanti pas turtingą vyrą”, – teigė O. Pikul.

Dainininkė yra sakiusi, kad rinkdamasi vestuvinę suknelę naujausių mados tendencijų nepaisytų. Svarbiausia, kad su nuotakos drabužiu ji jaustųsi puikiai ir nevaržomai. Dailias kūno linijas turinti moteris yra sakiusi, kad vestuvinę suknelę gali ir nuomotis: „Etiketė man tikrai nėra svarbu.“

Vis dėlto  žurnalui „Stilius“ jauna moteris yra prasitarusi, kad jeigu prireiktų dizainerio paslaugų, būtinai kreiptųsi į Juozą Statkevičių arba Ramunę Piekautaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.