Floridoje gyvenančios E. Santos šeima džiaugiasi permainomis

Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančios Erikos Santos šeimoje nauji džiaugsmai. Šešis vaikus auginanti moteris į parengiamąją mokyklą išleido ir tris savo mažiausius: Tifany, Percy ir Royce.

„Esu labai laiminga, kad mano mažieji jau irgi pradėjo eiti į mokyklėlę. Jie taip mielai atrodo su mokyklinėmis uniformomis ir kuprinėmis“, - šypsojosi E. Santos.<br>Asmeninis archyvas
„Esu labai laiminga, kad mano mažieji jau irgi pradėjo eiti į mokyklėlę. Jie taip mielai atrodo su mokyklinėmis uniformomis ir kuprinėmis“, - šypsojosi E. Santos.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2012, 4:25 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:58 AM

„Esu labai laiminga, kad mano mažieji jau irgi pradėjo eiti į mokyklėlę. Jie taip mielai atrodo su mokyklinėmis uniformomis ir kuprinėmis“, - šypsojosi E. Santos.

Portalui lrytas.lt Erika pasakojo, kad jos vyriausieji šią vasarą perėjo į naujai pastatytą ir įrengtą „Charter“ mokyklėlę. Nors tai pareikalavo daug kantrybės ir pastangų, kad vaikai galėtų pamokas lankyti būtent šioje mokykloje, Erika džiaugėsi, kad biurokratiniams dalykams sugaištas laikas nenuėjo perniek.

„Užpildžiau milžiniškas dokumentų krūvas ir aplaksčiau bene pusę Floridos įstaigų, kad vaikai galėtų mokykis šioje mokykloje. Iki šiol negaliu patikėti, kad sūnus Deimonas jau eina į šeštą klasę, o septynmečiai dvynukai į antrąją“, - juokėsi E. Santos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.