V. Musvydaitei išoperuotą apendicitą A. Ramanauskas-Greitai pasiūlė parduoti internete

Dabar žurnalistė ir profesionali sportininkė Vlada Musvydaitė-Baranauskienė žino, kad ir sveikai maitinantis gali tekti šalinti apendicitą. Iš šeštadienio į sekmadienį naktį moteris praleido ligoninėje, kurioje jai buvo išoperuotas apendicitas.

„Tikras siaubas. Man šiąnakt išoperavo apendicitą... Štai tau ir būk sportininke bei sveikai maitinkis“, - savo socialinio tinklapio paskyroje užsirašė V. Musvydaitė-Baranauskienė.<br>TV3
„Tikras siaubas. Man šiąnakt išoperavo apendicitą... Štai tau ir būk sportininke bei sveikai maitinkis“, - savo socialinio tinklapio paskyroje užsirašė V. Musvydaitė-Baranauskienė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2012, 2:20 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:44 AM

„Tikras siaubas. Man šiąnakt išoperavo apendicitą... Štai tau ir būk sportininke bei sveikai maitinkis“, - savo socialinio tinklapio paskyroje užsirašė V. Musvydaitė-Baranauskienė.

Panašu, kad žurnalistė, ką tik nulipusi nuo operacinio stalo, jaučiasi puikiai. Vlada, praėjus kelioms valandoms po operacijos, jau virtualiai bendravo su bičiuliais, kurie jai linkėjo greičiau pasveikti.

Televizijos laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai kolegei pasiūlė išoperuotą apendicitą parduotuvėje internetinėje parduotuvėje: „Parduok ištrauktą apendiksą eBay ir greičiau sveik“.

Kulinarinės laidos vedėja Beata Nicholson stebėjosi, kad apendicitas užklumpa sportiškus ir jaunus žmones: „Linkiu kuo greičiau pasveikti... Vaje vaje, kaip bobutė linguoju dabar galva... Matai, ir jaunom gražiom ir sportiškom būna... Bet tai svarbu, kad išoperavo laiku ir gerai. Laikykis“.

Net ir po operacijos V. Musvydaitė-Baranauskienė buvo geros nuotaikos ir į nutikusią bėdą reagavo ramiai: „Mes, mamos, dar ne to iškentėjom“.

Du vaikus auginanti V. Musvydaitė-Baranauskienė prastai pasijuto per savo gimtadienį, kurį šventė rugpjūčio 23 dieną, tačiau moteris iš pradžių nė neįtarė, kad tai galėtų būti apendicitas. Tik po kelių dienų gydytojai pasakė, kad jai teks gultis į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.