Dainininkas V. Baumila viešai pasityčiojo iš I. Kazlauskaitės

Lietuvos garsenybės seka vienas kito gyvenimą kartais net atidžiau nei žurnalistai. Štai dainininkas Vaidas Baumila neliko abejingas savo kolegės Ingridos Kazlauskaitės šios savaitės pasisakymams. Ir savo nuomonę nusprendė pareikšti viešai.

Dainininkas Vaidas Baumila neliko abejingas savo kolegės Ingridos Kazlauskaitės šios savaitės pasisakymams.
Dainininkas Vaidas Baumila neliko abejingas savo kolegės Ingridos Kazlauskaitės šios savaitės pasisakymams.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2012, 11:50 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:24 AM

„I. Kazlauskaitė nenorėtų būti pristatinėjama kaip kokio ten krepšininko mylimoji ar verslininko žmona. Bet I. Kazlauskaitė norėtų būti pristatinėjama, kaip kraują persipilinėjanti, Holivudo žvaigždžių mat pavyzdžiu sekanti persona.

Manau, kad tai pakankamai naujas, dar iki galo neištirtas A. Jegelavičiūtės sindromas. Liga apibūdinama nieko nedarymu, bet begalinio noro visur būti, požymiais“, - socialiniame tinkle „Facebook“ šaipėsi V. Baumila.

Dainininkas tokią išvadą padarė po šią savaitę pasirodžiusių straipsnių apie I. Kazlauskaitę. Žurnalui „Savaitė“ dainininkė teigė, jog „nenorėtų būti pristatinėjama kaip žinomo krepšininko mylimoji ar kokio verslininko žmona“. O antradienį buvo išplatintas LNK televizijos pranešimas spaudai, kuriame teigiama, jog I. Kazlauskaitei nuolat atliekamas kraujo perpylimas.

„Gyvenime daug ligų ateina žmonėms nežinant, nesirūpinant, neskaitant ir nesigilinant. Aš manau, kad medicina yra stipriai pažengusi, o aš domiuosi pažanga“, - LNK laidos „Karamelinės naujienos“ pranešime teigė I. Kazlauskaitė.

Pranešime teigiama, kad itin sudėtingos procedūros šiuo metu yra jos kasdienybė. Jau keletą kartų ji gulėsi po lašelinėmis, o medikai adatomis badė kūną. Ingrida teigė atradusi naują metodą, kaip maksimaliai padidinti savo organizmo apsukas ir netgi priartėti prie Holivudo žvaigždžių. „Teko domėtis, kas yra ozono terapija ir atradau tokios įdomios informacijos, kad netgi Amerikoje žinomi žmonės, tokie kaip Tomas Cruise'as, Julia Roberts labai sėkmingai taiko savo praktikoje ozono terapiją ir yra labai patenkinti. Aš galvoju, kas gi čia per stebuklas?“ – sakė I. Kazlauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?