Š. Kirdeikio studijoje šokti mokys A. Guogos grupės vokalistė

Iki rudens pradžios likus vos kelioms dienoms, choreografo Šarūno Kirdeikio vadovaujamoje studijoje „Show Makers Akademija“ pakvipo naujais vėjais. Ta proga Vilniaus Žvėryno mikrorajone įsikūrusioje studijoje paskutinį vasaros pirmadienį vyko sezono atidarymo vakarėlis.

Karolina Mankutė ir Šarūnas Kirdeikis.<br>J. Stacevičius
Karolina Mankutė ir Šarūnas Kirdeikis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 28, 2012, 12:05 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:47 AM

„Šokis skatina ieškoti savęs ir vadinamojo „kitas aš“. Jis atsiranda, kai darai kažką neįprasto. Kai peržengi save ir po ilgos pertraukos vėl pradedi sportuoti. Tai išlaisvina gerą energiją ir tą naująjį „aš“. Tuomet atsiranda kitas „aš“ ir tai vadinu studijos šūkiu“, – sakė Š. Kirdeikis.

Renginys prasidėjo treniruote, kurią pristatė sportiškai apsirengusios merginos. Drauge su savo trenere, verslininko Antano Guogos įkurtos ir globojamos grupės „Tony Betties“ vokaliste Karolina Mankute, jos pristatė moterims ir merginoms skirtą „Aerodance“ šokį, kuris apjungia kvėpavimą ir šokio judesius.

Ne paslaptis, kad dažnai intensyvioms treniruotėms sporto klube ne vienam pritrūksta valios ir pasiryžimo. Tuomet, pasak specialistų, vertėtų pagalvoti apie kitą – linksmesnį ir priimtinesnį – mankštos būdą. Pasak Š. Kirdeikio, K. Mankutė puikiai išmano, kokių fizinių pratimų reikia dailiosios lyties atstovėms. „Karolina puikiai žino, ką reiškia būti trenere, moterimi ir jauna mama. Todėl jos užsiėmimuose kiekviena ras save“, – pasakojo Š. Kirdeikis.

Tuo tarpu pati K. Mankutė užsiminė, kad džiaugiasi, jog prie treniruočių neprisijungė vaikinai. „Labai džiaugiuosi, kad nėra berniukų, nes neturiu jiems paruošusi specialių pratimų“, – teigė ji.

Į sezono atidarymo šventę atvyko ir televizijos laidų vedėjas Gediminas Jaunius, dainininkės Baiba Skurstenė su drauge Urte Šilagalyte, prie treniruočių prisijungė ir Kotryna Kirdeikytė bei Veronika Gordijevskaja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.