A. Ditkovskytės dramatiškus santykius su A. Čadovu vainikavo vestuvės

Aktoriai Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas, kurių meilės romanas įsižiebė filmavimo aikštelėje, vadinami viena gražiausių Rusijos garsenybių porų. Nuo šiol jie - sutuoktiniai. Maskvoje pora iškėlė vestuves.

Agnė vestuvių dieną vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Portalui lrytas.lt dizaineris sakė, siūnant A. Ditkovskytei suknelę ji jos nė karto nesimatavo.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Agnė vestuvių dieną vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Portalui lrytas.lt dizaineris sakė, siūnant A. Ditkovskytei suknelę ji jos nė karto nesimatavo.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

Aug 29, 2012, 4:29 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:58 AM

Agnė vestuvių dieną vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Portalui lrytas.lt dizaineris sakė, siūnant A. Ditkovskytei suknelę ji jos nė karto nesimatavo. Suknelę dizaineris nuotakai nuvežė pats.

Poros vestuvės buvo slaptos, todėl rusų žiniasklaidai beliko spėlioti, kada ir kur Agnė ištarė „taip“. 

Lrytas.lt duomenimis, vestuvių puota įvyko rugpjūčio 28 dieną. Rusų žiniasklaida skelbia, kad oficialiai santuoką pora įregistravo praėjusį penktadienį.

Aktorės Tatjanos Liutajevos ir lietuvių aktoriaus, dainininko Olego Ditkovskio dukros A. Ditkovskytės vestuvių ceremonijoje dalyvavo tik artimieji. Rusų žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad poros vestuvės buvo tradicinės - net su nuotakos išpirkimu. Po šios dalies svečiai susėdo už stalų, padengtų didžiulėje palapinėje. Rusų žurnalistai iššniukštinėjo, kad šventės vieta pasirinkta Pamaskvė.  

Šalies žiniasklaida ne kartą mirgėjo pranešimais apie jų išsiskyrimus, atnaujintą partnerystę. Beje, pasklidus informacijai apie poros skyrybas, rusų spauda neištikimybe dažniausiai kaltindavo Agnę. To nevengė ir Aleksejus, tvirtinęs, jog nieko neieškantis ir nesidairantis į kitas moteris. Gražuolis aktorius teigė, kad būdamas vyresnis už Agnę kur kas rimčiau žiūrėjęs į judviejų santykius.

Merginos tėtis O. Ditkovskis į tokias kalbas apie dukterį atsakęs: „Aš tokiomis temomis nešneku. Tai - vidinis žmonių reikalas. Tegul jie patys sprendžia. Man visiškai neįdomu, ką kiti šneka, nes niekada nesidomėjau geltonąja literatūra.“

Pasak A. Ditkovskytės, Maskvoje geltonoji spauda prigalvoja įvairiausių gandų, nesąmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.