Gimtadienį su bičiuliais atšventęs Ž. Grigaitis išvyko pas žmoną

Atšventęs keturiasdešimtmetį verslininkas Žilvinas Grigaitis pasižadėjo daugiau savo gimtadienių nešvęsti. Tačiau daug bičiulių turinčiam Žilvinui draugai neleidžia taip paprastai pamiršti gimimo dienos. Ir šįmet verslininko ištikimiausi draugai rinkosi palinkėti jam gero vėjo ir pakelti kartu šampano taurę už 42-ąjį jo gimtadienį.

Stilingai atrodančiam ir nuolat besišypsančiam Žilvinui Grigaičiui metai – ne našta. Kaip jis pats tikino, bėgant metams į daugelį praeityje vykusių dalykų žvelgi kitaip.<br>T. Bauras
Stilingai atrodančiam ir nuolat besišypsančiam Žilvinui Grigaičiui metai – ne našta. Kaip jis pats tikino, bėgant metams į daugelį praeityje vykusių dalykų žvelgi kitaip.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 29, 2012, 6:42 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:54 AM

Nors antradienio popietę dangus buvo apsiniaukęs ir atrodė, kad tuoj lis, artimiausius draugus į Vilniuje esantį restoraną „Steakhouse Hazienda” sukvietęs Ž. Grigaitis džiaugėsi, kad oras išdaigų neiškrėtė. Svečiai šampanu ir gurmaniškomis vaišėmis galėjo mėgautis jaukiame restorano kiemelyje.

Verslininko tikroji gimimo diena yra rugpjūčio 30-ąją. Bičiulius sukviesti šventinių pietų keliomis dienomis anksčiau Žilviną paskatino neatidėliojami planai. Vyras iškart po šventės išskrido į Honkongą, o iš ten tiesiai pas žmoną Elle Martin į Australijos miestą Melburną.

Honkonge Ž. Grigaičio laukia vakarienė prabangiame „The Peninsula“ viešbutyje. Pasisėmęs gražiausių linkėjimų Žilvinas skris į Melburne esantį viešbutį „Crown Casino“, kuriame jo lauks žmona su šventiniais pusryčiais.

„Po tiek skrydžių ir susitikimų turiu būti gerai išsimiegojęs, nes Australijoje manęs lauks begalės susitikimų su mano ir žmonos bičiuliais“, - šypsojosi Žilvinas.

Vyras pasakojo, kad išskristi svetur Lietuvoje nepaminėjęs gimimo dienos, nenorėjo. Pamatyti artimiausius žmones, kurie jam nuoširdžiai palinkėjo gražiausių dalykų – visada malonu.

Stilingai atrodantis ir nuolat besišypsantis Žilvinas metų naštos nejaučia. Kaip jis pats tikino, bėgant laikui į daugelį praeityje įvykusių dalykų žvelgi kitaip.

„Su metais ateina profesionalumas. Jaučiuosi tvirtai ir esu pasirengęs gyvenimo iššūkiams, kurie manęs laukia ir kurie gali stipriai pakeisti mano karjerą. Svarstau ir apie dar vienas studijas, nors esu sau sakęs, kad diplomų man pakaks. Bet niekada nesakyk niekada“, - juokėsi Ž. Grigaitis.

Žilvinas su žmona daugiausia laiko praleis Melburne. Pagal Australijos įstatymus Ž. Grigaitis dvylika mėnesių negali šioje šalyje imtis verslo, tačiau verslo reikalais pakonsultuoti žmoną ir jai pagelbėti – bet kada.

Kiek vėliau pora kuriam laikui persikels į Los Andželą. „Su žmona bandysime ieškoti verslo galimybių ir čia. Holivude susitiksiu su savo agentu, aptarsime mano karjeros vingius kine. Planuojame Los Andžele pabūti ilgiau, o paskui vėl grįšime į Melburną“, - ateities planus portalui lrytas.lt atskleidė verslininkas.

Lietuvis ir australė ketino suderinti darbinius reikalus ir atostogas. Žilvinas ir Elle norėjo aplankyti Prancūzijos Polinezijos salyną. Tačiau kelionę nusprendė atidėti kitiems metams: „Pirmiausia darbas. Malonius dalykus atidėsime vėlesniam laikui. Be to, gyventi Australijoje man - lygiai toks pats malonumas“.

Rugsėjo mėnesį Australijoje prasideda pavasaris. Ž. Grigaitis džiaugėsi, kad bent keliems mėnesiams pavyks pratęsti šiltąjį sezoną.

„Žmonos paklausiau ar reikia į lagaminą įsidėti paltą. Ji patikino, kad tik tuo atveju, jei vyksiu į Naująją Zelandiją slidinėti“, - juokėsi verslininkas.

Į Lietuvą Ž. Grigaitis grįš lapkričio pabaigoje. Gimtinėje jo lauks ne tik nebaigti darbai, bet ir sergantis tėtis: „Tikiuosi, kad tėčio sveikata pagerės. Jeigu žinios bus geros, aš būsiu labai laimingas“.

Paklaustas, ar kartu su juo sutikti didžiųjų žiemos švenčių Lietuvoje neplanuoja jo žmona, Žilvinas „ne“ kategoriškai nepasakė.

„Bus matyt. Tiesiog aš žinau, kaip jai nepatinka šaltis. Elle Lietuvoje jau yra viešėjusi lapkričio mėnesį. Kai aš pamačiau jos veido išraišką išlipus iš lėktuvo... Kaži ar ji vėl norės čia sugrįžti pilkąjį lapkritį“, - geros nuotaikos neprarado Ž. Grigaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.