Vairuotojo pažymėjimo netekęs L. Kleiza į vakarėlius lekia sraigtasparniu

Kai į smagų vakarėlį negali nulėkti prabangiu „Bentley”, skrendi sraigtasparniu. Ir dar triskart greičiau. Tokią išeitį rado garsus krepšininkas Linas Kleiza (27 m.), mėnesiui likęs be vairuotojo pažymėjimo.

Prieš mėnesį už greičio viršijimą nubaustą L. Kleizą gelbėja jo bičiulis milijonierius Tautvydas Barštys. Bendrovės „Kauno grūdai” savininkas nuosavu sraigtaspaniu „Eurocopter” krepšininką skraidina po visą Lietuvą.<br>V. Ščiavinskas
Prieš mėnesį už greičio viršijimą nubaustą L. Kleizą gelbėja jo bičiulis milijonierius Tautvydas Barštys. Bendrovės „Kauno grūdai” savininkas nuosavu sraigtaspaniu „Eurocopter” krepšininką skraidina po visą Lietuvą.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė ("Stilius")

Sep 5, 2012, 12:54 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:52 PM

Prieš mėnesį už greičio viršijimą nubaustą L. Kleizą gelbėja jo bičiulis milijonierius Tautvydas Barštys (54 m.). Bendrovės „Kauno grūdai” savininkas nuosavu sraigtaspaniu „Eurocopter” krepšininką skraidina po visą Lietuvą.

Po Londono olimpinių žaidynių Lietuvoje iki naujojo NBA sezono besiilsintis L. Kleiza neretai patogioje orlaivio keleivio sėdynėje įsitaiso šalia piloto ir T. Barščio. Bičiuliai ypač mėgsta iš Kauno greitai pasiekti Lietuvos pajūrį, kur pramogauja kurortų kavinėse.

Verslininkas ir krepšininkas šią vasarą ne kartą drauge linksminosi Kauno baruose bei naktiniuose klubuose.

Kartais jiems draugiją palaiko ir dainininkas Egidijus Dragūnas. Su šiuo atlikėju Kauno milijonierius taip pat smagiai leidžia laiką įvairių miestų kavinėse ir klubuose.

Pro ryškiaspalvio sraigtasparnio langus iš aukštybių pasižvalgyti yra tekę ir kitoms sporto bei pramogų verslo įžymybėms, net Švedijos karališkosios šeimos atstovų privačios šventės svečiams.

Sraigtasparnis – greita, patogi ir perspektyvi susisiekimo priemonė. Nieko čia stebuklinga. Daugiau nei prieš šimtą metų automobilis taip pat ne vienam kėlė nuostabą. Dabar be jo gyvenimas neįsivaizduojamas”, – „Stiliui” kalbėjo T. Barštys.

Nuosavu sraigtasparniu vienus keleivius T. Barštys skraidina gera valia, kitiems orlaivį nuomoja.

Kauniečiui priklausančiu sraigtasparniu iš Vilniaus į Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą Prienų rajone vasarą oru buvo nukeliavęs dizaineris Juozas Statkevičius. Po diskusijos jis tokiu pat keliu išvyko į Palangą.

Neseniai T. Barščio sraigtasparnis buvo nusileidęs šalia Klaipėdos, Jakų gyvenvietėje, dainininkei Natalijai Bunkei ir jos buvusiam sutuoktiniui Deivydui Zvonkui priklausančio namo kieme. Atlikėjai kartu su svečiais buvo skraidinami po apylinkes.

Per pernai Lietuvoje vykusį Europos vyrų krepšinio čempionatą T.Barščio sraigtasparnis buvo papuoštas „Eurobasket 2011” simbolika ir kasdien skraidė iš vieno šalies miesto į kitą.

Tai buvo T. Barščio pasiūlymas, kuris čempionato rengėjams ir svečiams nekainavo nė cento. Verslininko orlaiviu buvo skraidinama FIBA vadovybė ir Lietuvos krepšinio federacijos atstovai, kurie stebėjo Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje vykusias krepšinio kovas. Galimybę iš oro pasižvalgyti į Lietuvos miestus ir miškus turėjo ir žinomi krepšininkai, tarp jų – ir Ispanijos rinktinės numylėtinis Marcas Gasolis.

Dažniausias verslininko sraigtasparnio keleivis, su kuriuo T. Barštys leidžiasi kone į kiekvieną kelionę, – devynerių metų Jorkšyro terjeras Tutis. Pastaruoju metu ant kauniečio sraigtasparnio puikuojasi augintinio nuotrauka.

„Tutis – mano talismanas”, – neslėpė verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?