Artimųjų ilgesys I. Dapkūnaitę kelioms dienoms sugrąžino į Lietuvą

Rusijoje šiuo metu gyvenanti aktorė Ingeborga Dapkūnaitė reta viešnia gimtinėje. Tačiau praėjusį savaitgalį sostinės svečiai liko maloniai nustebę gatvėje sutikę žavią ir nuolat besišypsančią I. Dapkūnaitę.

Atradusi laisvą minutę nuo darbų teatre ir filmavimo aikštelėje I. Dapkūnaitė mielai sugrįžta į Lietuvą.<br>V. Ščiavinskas
Atradusi laisvą minutę nuo darbų teatre ir filmavimo aikštelėje I. Dapkūnaitė mielai sugrįžta į Lietuvą.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 11:26 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:27 PM

Atradusi laisvą minutę nuo darbų teatre ir filmavimo aikštelėje I. Dapkūnaitė mielai sugrįžta į Lietuvą.

Nuolat tarp Maskvos, Londono ir Paryžiaus kursuojanti lietuvė rugsėjo antrąjį savaitgalį vėl pasirodė Vilniuje. Už Lietuvos ribų sužibėjusi aktorė gimtinėje viešėjo išsiilgusi savo artimųjų: šeimos narių ir senų bičiulių.

„Visada malonu grįžti į Vilnių, nes tai man artimas miestas. Čia visada daug vaikštau pėsčiomis“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ yra sakiusi Ingeborga.

Kelias dienas atsipalaidavusi ir pabendravusi su savo artimaisiais, I. Dapkūnaitė vėl išvyko į Maskvą repetuoti pasirodymų spektakliuose.

Tiesa, šį kartą aktorė bičiuliams prasitarė, kad netrukus tautiečiai išvys jos ir aktoriaus Johno Malkovichiaus pasirodymą Lietuvos didžiojoje teatro scenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.